KIRPPISKEIJUN SUPERSUNNUNTAISAALIS

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Aikainen lintu madon nappaa, tai ainakin aikainen kirppistelijä aarteet löytää. Kello soitti tänään epäinhimilliseen sunnuntaiaikaan jo ennen yhdeksää, sillä tarkoituksena oli heti kirpputorien avauduttua käydä rohmuamassa parhaat aarteet päältä. Ja voihan pojat, mitä ihanaa löysinkään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suuntasimmekin Laukontorille ja päätimme tehdä visiitin suosikkikirpputoreillemme, Radiokirppikselle ja Kirpputori Tarinaan. Radiokirppis oli taas niin pullollaan porukkaa ja ylihinnoiteltua tavaraa, että pikaisen kierroksen jälkeen poistuin sieltä tyhjin käsin pois. Oma uusi suosikkikirpputorini Tarina, sen sijaan osoittautui todelliseksi aarreaitaksi. Tätä kirpputoria suosittelen niin myyjän kuin asiakkaankin ominaisuudessa kaikille. Itsehän tein Tarinan kanssa jo pienen blogiyhteistyön tiimoilta postauksen tästä uudesta kirppishelmestä vanhan blogini puolelle. Jutun löydät täältä (klik!).

Mutta mitä kirppiskeiju kantoikaan iloisena reissultaan kotiin..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pidän kirpputoreilla silmät aina auki pienten ihanien koristeiden ja härpäkkeiden varalta, joita voi käyttää esimerkiksi hyödyksi käsitöitä tehdessä. Kaunis suuri rusettirintaneula (1,40€) kiinnittikin heti huomioni ja ajattelin sen sopivan kauniisti vaikkapa neulepantaan kiinni tai sellaisenaan käytettynä neulepaitaan rintakoruksi. Todellisia riemunkiljahduksia huudahtelin kuitenkin muumiaarteita bongatessani; olen tunnetusti melkoinen Arabian muumimukien fani ja nämä upeat, jo myynnistä poistuneet kulhot vielä kokoelmistani puuttuivat (12€/kpl). Primadonna-muki on ollut lempparini jo pitkään, joten oli ihanaa löytää siihen mätsäävä upouusi kulho kirppikseltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse asiassa lähdin tänään metsästämään kirpputorilta paria hieman pidemmän mallista neuletakkia syksyn varalle ja melkoiseen jättipottiin törmäsinkin Tarinassa. Benettonin harmaa, 100 % villaa oleva neuletakki löysi luotani uuden kodin kuudella eurolla.

Olen löydöistäni ihan superinnoissani ja jälleen kerran ei voi kuin todeta, että kirppisaarteiden bongailu on kyllä ihanaa puuhaa. Nyt taidan sukeltaa uuden neuletakkini syövereihin ja nautiskella toisen setin aamiaismuroja uudesta muumikulhosta.

Superkivaa päivää kaikille! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst. Leijonasydän-leffalippuskaba jatkuu vielä iltaan asti. Kai arpalippusi on jo mukana arvonnassa? Klik tänne!

// Gotta love the fleamarkets! I woke up early today and visited a couple of my favourite fleamarkets here in Tampere. I found some amazing pieces! Benetton’s grey cardigan is perfect for the autumn and those cute Moomin bowls were still missing from my collections. Oh what a great day to start the day! <3


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.