LUMINEN LAUANTAILOOK

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_1079 IMG_1097 IMG_1076

Voi kunpa joku olisi muistuttanut minua jo aiemmin tämän pörrötakin olemassaolosta! Ostin takin H&M:n alennusmyynneistä viime vuonna ja takki pääsi ylleni vain pari kolme kertaa ennen kuin niin huikeat pakkaslukemat astuivat kuvioihin, että parkatakki oli ainoa vaihtoehto päälle laitettavaksi. Mutta tähän ilmastoon tämä pörröinen unelma on kuin tehty! Tämä tekoturkis on ehkäpä maailman lämpöisin takki, pitäen samalla pikkupakkaset ja tuulenkin loitolla, mutta ennen kaikkea se tuntuu päällä kuin ylimukavalta villatakilta.

Ja mikä parasta, sain tänään paljon haleja, kun olin kuulemma niin pehmeä halittava.

IMG_1095

Vaatekaapistani paikkansa löysivät syksyn aikana myös Gina Tricotin boyfriend-farkut, joiden vakiovarusteisiin kuuluivat muuten myös hauskat henkselit! Nyt housut pääsivät liikenteeseen kuitenkin ilman henkseleitä ja lopputulos oli mielestäni oikeinkin kivan näköinen; rennot farkut ja tyttömäinen karvatakki toimivat yhdessä melko hauskasti.

Vaikka asu olikin kiharapilven kera kovin nooramainen kokonaisuutena, tuo VALKOINEN kuvausympäristö LUMINEEN ei nyt oikein miellytä. Tässähän pääsee kohta hiihtolatuja patikoimaan. Oh yeah. Not.

IMG_1074 IMG_1090

huivi/ scarf LINDEX  takki/ jacket H&M  farkut/ jeans  GINA TRICOT  laukku/ bag NYPD  kengät/ shoes  CONVERSE

Oliko ensimmäinen lumilook mieleenne?

// Yeah. Snow. Yeah. Me no likey. The winter is coming, but luckily I found the perfect jacket from my wardrobe to make the chilly days a little bit warmer. I love this fluffy jacket from H&M and it made the perfect match with the comfortable GT jeans! Maybe the winter isn’t so bad thing after all..


Posted in muoti and tagged by NOORA.