McCONAUGHEY VALKOKANKAALLA- VOITA LIPUT!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Matthew McConaughey. Oih. Oli siinä ja siinä, että en nuorempana täytellyt kalenterini sivuja Noora McConaughey-teksteillä. Olen aina ollut vähän salaa ihastunut (juu, olen varmasti ainoa nainen maailmassa) tuohon maailman kuumimpaan näyttelijään, joten minulta ei tarvinnut kahta kertaa kysyä josko haluaisin arpoa teille lippuja tämän kuumiksen uusinta elokuvaa katsomaan. Kyseistä roolisuoritusta on kehuttu Matthewn (juu, olemme niin hyviä tuttuja, että sinuttelen häntä) parhaaksi, joten ainakin minä kipitän leffateatterin uumeniin jonakin pimeänä syysiltana tämän leffan tsekkaamaan.

Tiedän, että teillä on yhtä hyvä miesmaku kuin minulla, joten liput löytävät tätä kautta varmasti hyvän uuden kodin.

GetInline

Eilen ensi-iltansa saanut elokuva kertoo jännittävän tarinan, joka alkaa siitä, kun kaksi teinipoikaa löytävät autiolta saarelta majaansa pitävän mystisen miehen, Mudin (McConaughey). Mistä Mud on tullut, mikä hänen tarinansa on ja miten Reese Witherspoonin esittämä tyttöystävä liittyy Mudin tarinaan mukaan? Pientä esimakua voitte tsekata alla olevasta trailerista:

Osallistut leffalippujen arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin. Kommentista tulee löytyä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinut näppärästi kiinni voiton mahdollisesti osuttua kohdalle. Leffaliput käyvät Mud-leffan näytöksiin ympäri Suomen ja palkinnoiksi arvotaan kolme (3) kahden lipun Finnkino-lippupakettia.

Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy jo huomenna kello 21:00. Voit lukea leffasta lisää täältä.

Toivottavasti Matti ei lukenut tätä postausta..

// Matthew… Enough say. I have to see this movie as soon as possible.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.