KARDASHIAN BEAUTY : YSTÄVÄLLINEN MEIKKI & ARVONTA

Ystävällinen päivä alkaa jo kääntyä kohti iltaa ja uutta viikkoa, mutta ette kai luulleet, että ystävänpäivä kiitäisi ohi ilman pientä hemmottelua teille virtuaaliystävilleni? ;)

Halusin tänä vuonna toteuttaa teille arvonnan, joka hehkuisi tyttömäisyyttä, hempeyttä ja glamouria sekä olisi palkinnoltaan sellainen, josta mahdollisimman moni pitäisi. Toivottavasti olette kanssani samaa mieltä siitä, että tämä arvonta on melkoisen hurmaava ystävänpäiväherkku.

Pretty.fi otti valikoimiinsa vasta hetki sitten Suomeen saapuneen tuotesarjan, joka sai ainakin minun sydämeni heittämään kuperkeikkaa. Kardashianit ehtivät sinne, tänne ja tuonne, joten ei ole ihmekään, että tuo kaunis katras on lanseerannut muun muassa nimellään kulkevan kosmetiikkatuotesarjan. Kun postimies kiikutti minulle ihastuttavan ystävänpäivälahjan Pretty.fi:stä en enää miettinyt hetkeäkään sitä, miksi tämäkin Kardashian-valloitus on saanut naiset ympäri maailman sekaisin. Tuotteet on pakattu suloisiin pakkauksiin, ruusukulta toistuu teemana tuotteesta tuotteeseen ja valikoimaa löytyy luomiväreistä tekoripsiin. Kosmetiikka on korkealaatuista, mutta huokean hintaista.

Näiden perustietojen valossa odotinkin tuotteilta paljon, ja mielenkiinnolla olenkin ottanut ne osaksi arkimeikkiäni. Ensimmäisenä ihastuin Honey Stick-huulikiiltoon. Luonnollinen, runsaspigmenttinen sävy sai ystävänpäivähuulet hehkumaan. Kiilto ei ole tahmainen, eikä sitä tarvitse jatkuvasti olla lisäilemässä. Tämä huulikiilto löysikin jo paikkansa käsilaukustani!

Ystävänpäivämeikissäni pääsivät myös silmämeikkituotteet tositoimiin. Kahdeksan eri sävyä sisältävä Rose-luomivärisetti hurmasi välittömästi värimaailmallaan ja eritoten paletin oikeasta reunasta löytyvä, helmiäispinkki oli kuin tehty tähän ystävänpäivämeikkiin. Luomiväreistä löytyi pigmenttiä runsaasti ja vaikka luomivärisivellin lähtee itselläni vielä toisinaan harhailemaan, löytyi paketin takaa erinomainen opas paletin käyttämistä varten. Ja hei, kuka voisi edes vastustaa noin kaunista palettia! Herkkäsilmäisenä arkailen uusien ripsivärien käyttöönottamista jonkin verran, mutta The Quickie vakuutti minut jo ensimmäisellä käyttökerralla. Kun tuuheat ja runsaat ripset taikoo itselleen parilla harjanvedolla, on paikka meikkipussissani ansaittu.

Mutta nyt siihen ystävänpäiväherkkuun..

Yksi teistä voittaa pian itselleen 50 euron lahjakortin Pretty.fi-verkkokauppaan, jolla voittaja voi hankkia itselleen haluamiaan tuotteita Kardashian Beauty-tuotesarjasta 50 euron arvosta.

Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin 18.2. mennessä.

EDIT: // Osallistumisaika on päättynyt ja arvonta on suoritettu. ONNEA Katja (katja.nie..@wind..), voitit lahjakortin itsellesi! Pretty.fi on sinuun sähköpostitse yhteyksissä. ♥_♥

”Oih, huulikiilto, mikä ei tahmaa! Ja nuo luomivärit! Vaikka meidän silmien ja hiusten värit ovat erilaiset, olen silti vakuuttunut, että sopisivat minullekin. Sinulla ainakin näyttää hyvältä jo tuon yhden kuvan perusteella :) Mukana arvonnassa siis ja oikein ihanaa ystävänpäivää teidän poppoolle! Epulle ekstrapaijaus, koska <3”

Onnea arvontaan, ja ystävällisiä ajatuksia kaikkien viikkoon.


Postaus on toteutettu yhteistyössä Pretty.fi-verkkokaupan kanssa. Tuotteet saatu.

enkku2

Kardashian Beauty-products are so pretty, that I fell immediately in love. Have you found your favourites yet?


Posted in and tagged , , , by NOORA.