SINULLE & HÄNELLE – VOITA LIVBOXIT!

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Huhtikuu toi mukanaan mustan laatikollisen herkkuja sekä minulle että Matille, kun LivBoxit saapuivat tällä viikolla postiin. Availimme nuo mysteerilaatikot yhdessä ja mikä ihaninta pääsemme arvonnan voimin hemmottelemaan myös yhtä pariskuntaa sieltä ruutujen toiselta puolen kauneuden- ja komeudenhoitoylläreillä!

Onko LivBox teille jo tuttu juttu? Itse olen ollut LivBox-fani jo vuosia ja edelleen tuo musta yllätyslaatikko saa perhoset lennähtämään mahanpohjaan sitä availlessani. Rakastan yllätyksiä ja LivBoxin tilaamalla olen varmistanut sen, että yllätyksiä on luvassa kuukausi toisensa jälkeen. Boxi sisältää siis aina 4-6 tuotetta, joiden joukosta löytyy paljon mahtavia uutuuksia testattavaksi. Olen löytänyt valtavasti vakioasukkaita meikkipussiini nimenomaan LivBoxien kautta ja nyt minulla on teillä superjännittävää kerrottavaa; toukokuun boxia odotan nyt erityisen paljon, sillä olen saanut suuren kunnian valita tuon boxin sisuksiin oman suosikkituotteeni! Voin jo tässä vaiheessa paljastaa sen verran, että tuote liittyy muun muassa huonojen hiuspäivien pelastamiseen, mutta tämän enempää en toki vielä tässä vaiheessa paljasta..

curiouslivbox

Avaamamme boxit olivat sisällöltään aivan mahtavia. Kattava valikoima tuotteita löytyi sekä miesten että naisten boxista ja on aina yhtä mukava nähdä kuinka innoissaan mieskin on tällaisen ylläriboxin avaamisesta. Edellisistä miesten boxeista Matin päivittäiseen käyttöön on jäänyt valtaosa tuotteista ja tämänkin boxin sisältö oli jälleen täyttä kultaa. Matti mainitsikin, että boxin sisältö oli niin monipuolinen, että mies saadaan näillä tuotteilla kuntoon päästä varpaisiin asti eikä kosmetiikkaostoksille tarvitse suunnata vähään aikaan.

Me tykkäsimme siis kovasti! Jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboxiin osallistut arvontaan, jossa palkintona on LivBox sekä sinulle että miehekkäälle komistuksellesi. Miesboxilla voit hemmotella vaikkapa isää, veljeä tai poikaystävää ja samalla saat itsellesi boxin täynnä ihania kevätaarteita. Osallistumisaika päättyy 17.4. klo 18:00, jolloin voittaja arvotaan.

Jännittävän arvonnan lisäksi, LivBox halusi tarjota lukijoilleni alekoodin, jolla saat lunastettua naisten LivBoxin hintaan 14,50 €* tai miesten boxin hintaan 17,50 €. Koodi käy vain normaalihintaisiin tilauksiin ja *naisten boxien osalta alennus koskee joko jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai kolmen kuukauden määräaikaistilauksen kokonaishintaa. Saat tämän ihanan edun käyttöösi koodilla:


curiouserlukija


Alekoodi on voimassa keskiviikkoon 13.4. klo 23:59 asti. Nyt siis kipin kapin tilausta tekemään; odotan jo jännityksellä mitä te tykkäätte toukokuun boxissa olevasta suosikkituotteestani!

Naisten LivBoxin tilauslomakkeen löydät täältä. Miesten boxin pääset tilaamaan tästä.

Ennen kuin suuntaamme katseen kohti toukokuuta, Matin kanssa halusimme nostaa esiin vielä meidän suosikkimme näistä mustista laatikoista. Naisten boxi oli kerrassaan erinomainen kokonaisuus, mutta yksi tuttu tuote nousi tuotteiden joukosta ylitse muiden. Lumenen huuliöljy on niin mielettömän hyvä tuote, että en enää pärjäisi ilman sitä! Öljy sävyttää kevyesti, hoitaa hellästi ja saa hymyhuulet hehkumaan kauniisti, joten olin niin iloinen, kun boxin kautta moni pääsee tähän tuotteeseen huhtikuussa tutustumaan. Toiseksi suosikikseni valikoitui Garnierin Respons Mythic Olive-vartaloöljy. Kauniissa pullossa on kuivalle iholle tarkoitettua öljyä, joka sisältää ihon heleäksi ja hyvinvoivaksi tekevää neitsytoliiviöljyä. Tämä öljy ei jätä ihoa tahmaiseksi ja iho näyttää kauniilta jo yhden käyttökerran jälkeen.

Miesboxi sen sijaan ratkaisi Matin iho-ongelmat kertaheitolla, kun kuivaa ihoa hellimään saapui Nivea Menin Active Energy Morning Fix-kasvogeeli. Matti on jo muutamassa päivässä saanut kasvojen ihon fiksattua tällä tuotteella, eivätkä kuivat läikät ja punoitus enää vaivaa väsähtänyttä ihoa lainkaan. ”Superainetta!”, totesi tyytyväinen Matti tätä testaillessaan. Axen tuoksu miellytti myös miekkosen nokkaa ja eritoten Matin vakuutti tuoksun pitkäkestoisuus. Aiemmat Axe-kokeilut ulottuvat kuulemma teinivuosiin, ja Matin mielestä merkki onkin kokenut vuosien varrella erinomaisen muodonmuutoksen.

Nyt Mattikin on jo alkanut ymmärtää, miksi kipitän saman tien postiin, kun kännykkään ilmestyy viesti saapuneesta LivBoxista. Boxia on kerta toisensa jälkeen yhtä jännittävä availla ja uusi boxi on aina samalla merkki myös uuden kuukauden alkamisesta. Boxin aihealueet on aina mietitty tarkkaan ja vuodenaikaan sopiviksi, joten boxin myötä omiakin kauneudenhoitotottumuksia tulee aina tarkasteltua ja muutettua tarpeen mukaan. Matti jää odottamaan kuulemma suurella mielenkiinnolla seuraavaa miesten boxia. Muutaman boxin perusteella mies olisi kuulemma koska tahansa valmis ryhtymään kestotilaajaksi, ja nähtyäni millä innolla hän tätäkin boxia availi, en epäile tätä hetkeäkään.

Onnenpotku arvontaan!

Ylläriterkuin,
Noora & Matti


Posted in and tagged , , by NOORA.