MYSTEERIPAKETTI SÄRKÄNNIEMESTÄ

Yhteistyömme Särkänniemen kanssa on tuonut hymyn huulille jo niin moneen kertaan. Särkänniemi-päivämme oli sateesta huolimatta yksi tähänastisen kesän hauskimmista päivistä ja kaiken kukkuraksi pääsin arpomaan vielä teillekin Elämysrannekkeita. Tuo arvonta jatkuu muuten iltaan asti- olethan jo käynyt osallistumassa täällä? Särkänniemi tekee kesän ja herättää sen sisuksissa kuplivan lapsenmielisyyden, jonka toisinaan on hyvä päästä valloilleen. Ei aikuisenakaan tarvitse olla tylsää.

Perjantaina hain postista kotiin paketin, johon oli tehty ilmareikiä. Lähettäjä näytti olevan Särkänniemi ja hetken jo ehdin mietiskellä, että mitähän ihmettä.. Jännittyneenä avasin paketin ja riemu oli rajaton, kun paketista paljastui esiin tämä tyyppi! Särkänniemi kiitti meitä mukavasta yhteistyöstä vielä Kätyrillä, jota Matti ei ole lukuisien yritysten jälkeen onnistunut voittamaan minulle Särkän Pelitorilta. Viikonloppu alkoi tämän yllätyspaketin ansiosta niin hymyileväisellä mielellä, että en voi kuin sydämeni pohjasta kiittää Särkänniemen markkinointitiimiä.

Tämä tyyppi pääsee paraatipaikalle olohuoneeseemme.

Mutta osallistuithan siis jo arvontaan? Elämysrannekkeita arvotaan kaksi settiä (molemmat sisältävät kaksi ranneketta) ja jos huvittelupäiväksi osuu sadepäivä, voi sateiset Särkänniemi-tärpit käydä kurkkaamassa täältä. Me aiomme suunnata Särkänniemeen jo pian uudestaan, sillä haluan tänä kesänä nähdä vielä Sara Hildénin taidemuseossa olevan Ron Mueckin näyttelyn. Samalla voi sitten piipahtaa uudestaan Koiramäessä ja vaikka lasketella alas Koskiseikkailun kuohuja pitkin.

Hauskaa sunnuntaita kaikille!

Kätyri saatu blogiyhteistyön kautta.

enkku2-1-1-1

The best surprise-gift ever. Thank you Särkänniemi!


Posted in and tagged , by NOORA.