KUN NOORA TAPASI LIUN JA JON

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_0810IMG_0804 IMG_0751

Olettekin varmaan jo kuulleet niistä. Niistä mystisistä pyllynkohotusfarkuista. Moni bloggaajakin on niistä blogeissaan hehkuttanut, mutta myönnän olleeni enemmän kuin epäuskoinen niiden suhteen. Kunnes sitten eräänä päivänä kotiuduin Helsingistä omat Liu Jot mukanani..

housut/ pants LIU JO (KLIK!)  tekonahkatakki/ fake leather jacket STRADIVARIUS (MILANO)  kengät/ shoes  KOOKENKÄ   huivi/ scarf  LINDEX   pusero/ shirt  VERO MODA  laukku/ bag GIRLS CAN  kello/ watch  JUST CAVALLI (FRANKFURT)

Ollaan aluksi realistisia. Ei niillä toki ihmeitä tehdä, mutta Bottom Up-leikkaus saa ne istumaan kantajansa päälle kauniisti, korostaen sitä mitä itsellä on, tai minun tapauksessani, ei ole. Halusinkin näillä asukuvilla osoittaa, että sen lisäksi, että takapuoli saa näistä hieman lisäpotkua, housut istuvat muutenkin todella kauniisti. Valitsemani kapealahkeiset ja matalalla vyötäröllä varustetut housut ovat olleet niin mukava blogilahja, että en enää epäile sanaakaan kollegabloggaajien kertomuksia siitä kuinka maagisista housuista onkaan kyse. Eihän näitä malta edes heittää pesukoneeseen.

IMG_0732IMG_0761IMG_0788

Farkut pääsivät osaksi siis tämänkin syksyisen päivän asua. Mustat housut ovat puuttuneet kokonaan vaatekaapistani, joten nämä tulivat todella tarpeeseen. Muutaman viikon aikana olen huomannut sen, kuinka monikäyttöiset ne ovatkaan. Housut olivat ylläni teatterireissulla MANSEN OMA RINSESSA-asussa kuin myös rennommassa FANNYN PUSEROSSA-asupostauksessa. Hyvin istuville laadukkaille housuille löytyy aina tarvetta, enkä ymmärrä miksi en aiemmin ole sellaisia hommannut. Nämä Liu Jot olivat kuin minulle tehdyt, mustan ulkoasun kruunaa nimittäin pieni kultainen LJ-laatta vyölenkissä. Nyt minulla tosin on hirvittävä ongelma. Muut housut tuntuvat päälläni niin lötköiltä ja epähyviltä, että Liu Jot kuluvat tätä vauhtia puhki ennen joulua. Olen koukussa. Mä niin arvasin tämän.

Löydät samaiset farkut yhteistyökumppanini Fashionstore.fi:n valikoimista täältä. Omat housuni ovat kokoa 27 ja voin iloiten kertoa, että löystymistä suuntaan tai toiseen ei ole viikkojen aikana ollut havaittavissa. Suuri plussa farkuissa ainakin minun mielestäni! ;)

Mitä muuten tykkäsitte asusta? Syksy on ruskeiden sävyjen aikaa ja tämä asu onkin niitä pullollaan. Huiveja, kerrospukeutumista, lämpimiä kenkiä, ei tämä syksy hullumpaa aikaa olekaan..

Postaus sisältää mainoslinkin. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkin kautta sivustolle suuntautuneesta liikenteestä/ tehdyistä ostoista.


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.