MITÄ BLOGGAAJABOXI OLI SYÖNYT SISUKSIINSA?

Bloggaajaboxi on täällä! Kiikutin pienen tilaustauon jälkeen tuon mysteerisen mustanlaatikon jälleen postista kotiin ja jännitin silti mitä boxi pitää sisällään, vaikka olinkin jo ehtinyt yhteen jos toiseenkin boxipostaukseen netissä törmätä (malttaako joku ihan oikeasti olla avaamatta niitä postauksia, vaikka oma boxi ei olisikaan vielä saapunut?!). Tiesin siis jo etukäteen, että käsissäni on yksi mahtavimmista boxeista ikinä.

Oli niin hauska bongata maaliskuun laatikkoa täyttäneiden tyttöjen joukosta tuttuja kollegoita. Bebe au Lait-Iina oli piilottanut boxiin salaisen aseen, jolla piilotellaan huonosti nukuttujen öiden tuhoja ja superupeus Janetin suosikki, Dermosilin Trio-kulmaväri, oli juuri sitä mitä kaipasinkin meikkipussiini! Mielenkiinnolla otan käyttöön myös bloginaapurini Irenen valitseman tuotteen, kevyesti sävytetyn aurinkosuojavoiteen, joka tasoittaa ihon sävyä ja ennen kaikkea suojaa kasvoja auringolta.

Rullakampausten pohjalle sopiva, voimakkaan tuen antava monitoimisuihke pääsee testiin heti seuraavia kikkuroita rullailessani (Marinkan suosikki) ja Lumenen meikkipuuteri, Sanna-Emilian suosikki, pääsee suoraan jatkoon ja meikkipussini asukkaaksi.

Kiitokset Livboxille, että lähetitte minulle boxillisen kevätmieltä. Sisus oli täyttä kultaa ja mustan laatikon availeminen pienen tauon jälkeen oli hurjan jännittävää. Meillä LivBoxin kanssa onkin jo melkoisia yhteisiä seikkailuja takana. Muistatteko kuinka vuonna 2013 olin LivBoxin historian ensimmäinen kuukauden bloggaaja ja kuinka viime vuonna pääsin piirtämään LivBoxille sarjakuvaa? Tällä mysteeriboxilla onkin siis aina tärkeä paikka sydämessäni.

Historian havinasta puheen ollen, nyt myös vuoden 2010-2013 Curiouser & Curiouser-postaukset on siirretty Bloggerista tänne Bellablogien alle. Eli koko blogihistoriani löytyy nyt saman katon alta yhdestä paketista. Haluat sitten matkustaa aikakoneella vuoden 2010 syyskuuhun tai 2012 maaliskuuhun, pääset selailemaan vanhoja postauksia sivupalkin Arkistot-kohdasta.

Hurmaavaa torstaita kaikille! <3

enkku2-1

Newest box from LivBox is full of bloggers’ favourites. I loooooved this box so much and I just can’t wait to try out  that brow kit and Vichy’s nightcream. Any your favourites among the products?


Posted in and tagged , , , , by NOORA.