VOITA LAHJAKORTTI MINETIN MAKUMAAILMAAN

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käväisin tällä viikolla melkoisen herkullisessa palaverissa Tampereen Koskikeskuksessa. Vaaleanpunaiset ja siniset värit suorastaan hehkuen kutsuivat minua luokseen ja kaiken tuon väriloiston keskeltä löytyi todellinen herkkupala, jäätelötiski, jonka maut vaihtelevat peräti 90 eri jäätelön voimin!

Saisiko olla kupillinen perinteistä vaniljaa tai melonijäätelöä tai kermakirsikkaa, vai laitetaanko vohveliin yksi pallo latte macchiato-jäätelöä ja toinen pallo yrttijäätelöä? Slurps.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minetti-jäätelöillä on jo Tampereen katukuvassa hurjan pitkä historia. Italialainen muusikko Giuseppe Minetti nimittäin aloitti 1920-luvulla Tampereella jäätelönvalmistuksen italialaisten perinteiden mukaan! Nyt vuosikymmenten jälkeen Minetti on taas voimakkaasti nähtävillä Tampereella, ja Koskikeskuksen Minetti onkin Minetti-perheen uusin tulokas. Suuri osa jäätelöistä tuodaan suoraan Italiasta ja kokemuksesta voin kertoa, että nämä jäätelöt suorastaan sulavat suussa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… joko kuolan valuminen aiheutti näppäimistöllesi kosteusvaurion? Ei hätää, sillä arvomme nyt yhteistyössä kymmenen 15 euron arvoista lahjakorttia, joilla voittajat pääsevät herkuttelemaan Minetin jäätelökahvilaan.

Lahjakorttiarvontaan pääset osallistumaan Koskikeskuksen Facebook-sivulla, klik!

// There’s 90 different, delicious ice cream flavors sold in the Minetti icecreambar here in Tampere. It’s almost impossible to choose my favourite, but one of the most unique flavors must be the raspberry-cheesecake, I absolutely love it.


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.