SEITSEMÄN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_4400 OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_9410 OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_8659 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nelliina heitti minua haasteella, jonka ideana on sulloa kesä pähkinän kuoreen seitsemän kuvan voimin. Aluksi tuntui mahdottomalta ajatukselta poimia postaukseen vain seitsemän kuvaa, kun kesällä sattui ja tapahtui niin paljon, sekä huonoja että hyviä asioita. Yllänäkyvä kollaasi kuitenkin onnistuu kaiken kaikkiaan kertomaan teille kesästäni kaiken tarpeellisen.

1. Rakkaan isoisäni sairaalavuoteen ympärille kokoonnuttiin koko perheen voimin juhlistamaan kesäkuussa isovanhempieni hääpäivää nro 50- ehdottomasti kesän yksi tunteellisimmista kohokohdista.

2. Blogi on tuonut elämääni paljon, ennen kaikkea upeita ihmisiä. Kesän aikana tapasinkin monia herttaisia blogikollegoitani (kuvassa Anna) ja uusia ”työkavereitani” Re:fashion-tiimin muodossa. Kesä olikin blogini historian suurinta myllerryksen aikaa.

3. Elvytin vanhan rakkaan harrastukseni henkiin, kun luin läpi monen monta ihkaoikeaa kirjaa. Ehdottoman kesäsuosikkini, Dan Brownin Infernon, kahlasin läpi ennätysvauhdissa.

4. Kesämuistoihin jää myös hauska matka Tallinnaan shoppailemaan yhdessä perheeni kanssa. Ja guess what, elämäni ensimmäinen norsu bongattu Tallinnan eläintarhassa!

5. Sain asioita aikaiseksi. En lomallakaan jäänyt möllöttelemään sohvan pohjalle, vaan pidin itseni reippaana. Suurin saavutus taisi olla DIY-projektini, joka odotti toteuttamista kellarin nurkassa vain kuusi vuotta. Go Noora!

6. Juhannus oli tänä vuonna varsin onnistunut. Vietimme sen Matin kanssa maalla nauttien herkullisesta ruuasta, kukkaseppeleistä ja juhannustunnelmasta.

7. Kesä huipentui vierailuuni Summerissa, kun yhdessä juontaja-Juliannan kanssa kokosimme hänelle BikBokista uuden koulugarderobin. Yksi maailman oudoimmista fiiliksistä on varmastikin nähdä itsensä telkkarissa..

Tämän blogihaasteen heitän eteenpäin Annalle, Anniinalle, Annikalle, Oonalle, naapuritontin Iinalle, Uinolle ja Pienelle Linnulle. Laittakaahan tytöt kesä pakettiin! <3

// My summer in pictures. Seven pictures of the most memorable days of my beautiful summer.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.