AUTETAAN YHDESSÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

On jälleen se aika vuodesta. Punaisia lippaita leviää ympäri maan ja nälästä tulee päivän puheenaihe. Nälkäpäivä-kampanja on käynnistynyt.

Tänä vuonna varoja kerätään katastrofien uhreille Suomeen ja ympäri maailman. Keräyksen avulla apua voidaan toimittaa nopeasti sinne, missä sitä tarvitaan ja pienelläkin lahjoituksella on suuri merkitys.

cnc12913

Myös Re:fashion on mukana auttamassa. Perustimme oman virtuaalisen Nälkäpäivä-keräyslippaamme. Tiimissä ja joukossa on voimaa ja tavoitteenamme onkin koota kokoon edes pieni summa keräyksen hyväksi. Sen lisäksi, että lähdemme innolla haasteeseen mukaan itse, haluamme toki tarjota myös teille lukijoille helpon ja turvallisen tavan tehdä lahjoitus Nälkäpäivä-keräyksen hyväksi. Klikkaamalla alla näkyvän virtuaalisen keräyslippaan LAHJOITA-painiketta, voit lahjoittaa verkkopankkisi kautta haluamasi summan keräykseen. Lahjoittamasi summa ohjautuu suoraan katastrofirahaston tilille. Olisi niin hienoa nähdä tuon tavoitesummamme täyttyvän viikonlopun aikana.

// <![CDATA[
document.write("”);
// ]]>

Mielestäni on upeaa, että portaalimme lähti mukaan auttamaan. Blogeilla voi tehdä paljon hyvää. Vaikkapa juuri tälläisten pienten hyvien tekojen kautta. Nälkäpäivästä voit lukea lisää täältä.

Lämpimät kiitokseni jo näin etukäteen kaikille lahjoituksen lippaaseemme tekeville. <3


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.