HELPPO HERKKU VAPPUPÖYTÄÄN : NAKIT KASVIKSILLA

Vappuaatto ja kauppalistalle pitäisi keksiä raaka-aineita vappudinneriä varten? Nappaapa tästä resepti talteen ja suuntaa ostoksille – monet tämän herkun tarvikkeista saattavat tosin jo löytyä valmiiksi jääkaapin uumenista!

Laita uuni lämpiämään 210º asteeseen. Pese nippu varsiparsakaalia ja asettele ne uunivuoan pohjalle. Siivuta joukkoon myös yksi kesäkurpitsa sekä pari isoa tomaattia. Mausta kasvikset öljyllä, pippurilla ja suolalla. Murenna kasvisten päälle paketillinen (tai oman maun mukaan) fetaa. Asettele päälle vielä nakkeja (joihin voi veitsellä taiteilla vappukuviot!). Herkku valmistuu uunissa n. 20 minuutissa.

Rakastan tällaisia ruokia, jotka valmistuvat kerralla ja nopeasti. Tiskiä ei tule juurikaan ja valmiista vuoasta voi kukin napsia omalle lautaselleen juuri niitä kasviksia ja herkkuja, joista pitää. Seuraavaksi aion testata tätä vegenakeilla ja laittaa kasvisten joukkoon myös porkkanaa – tässä reseptissä vain mielikuvitus on rajana!

Herkullista juhlailtaa!

Ps. Mikäli innostuit tästä reseptistä, suosittelen lämpimästi testaamaan myös yhden blogini luetuimmista resepteistä, maanantaimätön.


Posted in and tagged by NOORA.