5 X KEVÄÄN MERKKEJÄ TAKATALVELLA KUORRUTETTUINA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Niinhän siinä sitten lopulta kävi, että takatalvi on jo kerran jos toisenkin kuorruttanut maan valkoiseksi. Kerta toisensa jälkeen on yhtä jännittävää herätä aamuisin ja kipitellä ikkunan ääreen kurkkimaan, että miltä maailma aamulla näyttää. Mutta pitäkäämme mielessä, että uusi lumi on vanhan surma ja kalenterin mukaan ensi kuun jälkeen on kesäkuu. Näillä mennään.

Mutta kyllä kevättä silti on jo ilmassa! Kokosin yhteen omia keväänmerkkejäni mieltä virkistämään.

[1] Kevät on saapunut vaatekaappiini ja huomaan nappaavani asuihin mukaan yhä enemmän ja enemmän värejä. Kun pipokausi päättyi, käyttöön pääsivät taas isot korvakorut ja talvikengät vaihtuivat lenkkareihin. Ostin niiiin upean kirkkaan oranssin bleiserin, jonka yksityiskohdat ovat pinkkejä! Näen jo sieluni silmin, kuinka kauniisti se sädehtii kevätauringossa.

[2] Sisustuspörriäinen on puraissut ja olisi ihana laittaa kotia kevätkuntoon. Tänä keväänä erityishuomiota saa terassimme, kun toiveissa on laittaa piha vihdoin sellaiseksi, että se soveltuu paremmin meidän lempparikesäpuuhiimme – loikoiluun, istutusten laittamiseen ja grillailemiseen! 

[3] Sporttailuinto on taas huipussaan! Keväällä on ihanaa kaivaa lenkkarit talviteloilta ja lähteä kuiville kaduille kävelemään. Tämä asia on toki vielä ajatuksentasolla niin kauan kunnes talvi vihdoin malttaa luovuttaa estradinsa keväälle, mutta muutaman kerran olen jo osunut lenkeilläni asfalteille, joilta hiekat on harjattu. Best!

[4]  Ajatukset alkavat jo kääntyä kesäloman suunnittelemiseen. Mielessä siintävät veneretket, aamu-uinnit, roadtripit ja auringonlaskut paikoissa, joihin ei vielä samaisina aamuina tiennyt päätyvänsä. Jo pelkästään hetki hyvän kirjan parissa pihakeinussamme kääntää ajatuksena suunpielet ylöspäin.

[5] Kuten arvaattekin, puhelimeni kuvarulla on täynnä kuvia menneiltä keväiltä ja kesiltä, enkä tiedä parempaa tapaa virittäytyä tulevaan kesään kuin noiden arkistojen selaaminen. Sieltä se kesä pian tulee, lupaan sen. Aurinkoa, kesäsateita, juhannussäiden päivittelyä, palaneita grillimakkaroita, kesäkukkia ja helleaaltoja.

Ihanaa sunnuntai-iltaa, taidanpa nauttia tänään iltateeni ulkona.


Posted in muoti and tagged by NOORA.