NYTKÖ SE TALVI VIHDOIN LOPPUI?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Takki UHANA DESIGN   Huivi NOSH // saatu   Tennarit PUMA  Leggarit H&M    Sukat SIDOSTE


Nytkö se talvi ihan oikeasti on ohi?

Tuntuu siltä, että takana on aivan järjettömän pitkä talvi, joka alkoi jo puoli vuotta sitten. Ensilunta taidettiin ihastella jo lokakuussa ja näiden kuvien ottamisesta ei ole edes kahta viikkoa aikaa. Koska blogini on minulle myös oma virtuaalinen päiväkirjani, haluan tallentaa nämä kevään viimeiset (?) lumikuvat talteen myös tänne, jotta ensi vuonna voin takatalven iskiessä huhtikuussa lohduttautua näiden kuvien myötä sillä, että takatalvi saattaa ihan parissa päivässäkin muuttua kesäksi. Loppuviikon ajan voi merinohuivit ja villakangastakit jättää näillä näkymin kaappiin.

Mutta millainen talvi tuo maailman pisin talvi nyt sitten olikaan?

Sukset kaivoin esiin heti lumien sataessa viime vuoden puolella, mutta pakko myöntää, että kovaa intoa hiihtämiseen ei tänä talvena syntynyt missään vaiheessa. Tämä johtui tosin siitä, että olkapääni ja hartiani reistailivat niin pahasti, että hiihto aina vain pahensi sitä. Hiihtotreenejä taisi talvelle kertyä kokonaista viisi kappaletta. 

Talviuinti unohtui meillä miltei kokonaan tämän vuoden puolella. Viimeisimmän pulahduksen taisin tehdä marraskuulla, enkä kyllä kaivannut tuota rakasta harrastusta juuri ollenkaan. Flunssa ja korona iskivät marraskuussa, ja niistä toipuminen otti aikansa ja esti avantokäynnit. Tänä vuonna toivon tilanteen olevan kuitenkin toinen, ja aion sinnikkäästi jatkaa syyspulahduksia avantokaudelle.

Talvi oli töiden puolesta melko kiireinen ja täynnä äärimmäisen mielenkiintoisia ja mukavia projekteja. Kuvasin paljon, mutta mukaan mahtui myös lukuisia piirustusprojekteja ja muita hieman aiemmasta poikkeavia duuniprojekteja. Arkemme muuttui kovasti Matin vaihdettua työpaikkaa ja olemmekin alkukevään aikana nauttineet lisääntyneestä yhteisestä ajasta ja ihan siitä perusarjesta. Arki on ollut tasaisempaa.

Talven kohokohtiin lukeutuu ehdottomasti joulu, ystäväni sviitissä järjestämät synttärit, pikkusiskoni pörröinen uusi perheenjäsen, mukavat hetket perheen, ystävien ja lähipiirin pikkuisten kanssa sekä lopputalven aikana lisääntynyt liikuntainto, joka on antanut energiaa arkeen. Yksi upeimmista duunin saralla tapahtuneista jutuista oli ehdottomasti tämä

Toivottavasti talvi ei ota takapakkia ilkeyttään nyt, kun totean tämän postauksen myötä kevään startanneen virallisesti myös blogissani. Toivotaan, että näin talvisia asukuvia nähdään blogini puolella vasta loppuvuodesta. Toukokuu, tervetuloa!


Posted in muoti and tagged by NOORA.