HUHTIKUUN LEMPPARILOOK : KOHTI KEVÄTTÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Trenssi H&M   Farkut MONKI  Tennarit NEW BALANCE 

Aurinkolasit H&M  Korvakorut MONKI


Hei kevät, vihdoin olet täällä! Varaudumme toki vielä kaikki takatalveen, mutta ainakin kalenterin mukaan alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä, että ensi kuun jälkeen on jo todellakin kesäkuu. Mutta eipä kiirehditä aikaamme edelle, itse aion nauttia välikausipukeutumisesta tovin – ja sehän tarkoittaa tietenkin liehuvia trenssitakin helmoja ja valkoisia uusia tennareita, jotka on suorastaan PAKKO laittaa jalkaan myös kurakeleille! Kyllä, joka vuosi teen malttamattomuuteni vuoksi saman virheen.

Tennareista puheen ollen, heti alkuun haluan kertoa, kuinka onnekkaasti minulla kävi lenkkariostoksilla. Olen haaveillut jo parisen vuotta New Balancen lenkkareista, mutta olen pitänyt hintaa aikaa kovana, ottaen huomioon sen, että todennäköisesti tulisin kenkäni sotkemaan pian jossain. Suuntasin viikonloppuna urheiluliikkeeseen ihan-vain-testailemaan uusia kevätkenkiä, kun silmäni osuivat näihin Junior-mallin New Balanceihin. Hintalappu oli huomattavasti kevyempi kuin aikuisten versiossa ja tiedusteltuani henkilökunnalta, miten Junior-malli eroaa unisex-mallista (lesti on hieman kapeampi), olin vakuuttunut siitä, että olin löytänyt kevätlenkkarini. Kokoja löytyy Jr-mallissa 40 asti! Käytettyäni kenkiä nyt muutaman päivän ajan, ymmärrän kyllä hehkutuksen, ovathan nämä aivan mainiot jalassa.

Kevätvaatekaapissani pääosassa ovat vuosi toisensa jälkeen kovin yksinkertaiset asukokonaisuudet, joissa pärjää sekä takatalven tuiskun tai keväisen vesisateen osuessa kohdalle. Farkut ja tennarit on helppo yhdistää erilaisiin college-paitoihin tai neuleisiin, isoihin aurinkolaseihin ja kevyisiin trensseihin. Kovin samalta on kevätpukeutumiseni näyttänyt niin vuonna 2018 kuin myös vuonna 2020. Ja mikäpäs siinä, tämä tyyli on jo vuosikausia tuntunut kovin omalta.

Huhtikuussa on ihana oma fiiliksensä, kun keväänmerkkejä bongailee päivittäin lisää ja lisää. Kukkapenkistä puskevat pinnalle jo kevään ensimmäiset krookukset, jäät alkavat lähteä, pihamme linnunpöntössä ovat jo ensimmäiset asukkaat käyneet asuntonäytöllä ja joinpa kevään ensimmäiset terassikahvitkin jo pihakeinussamme.

Ah ja voi, kevät olet aika ihana. 


Posted in muoti and tagged by NOORA.