JOULUPÄIVÄN ASU JA UNELMIEN JOULULAHJA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Pusero: MARIMEKKO  Housut: UHANA DESIGN  Kaulakoru : DIOR //*secondhand


On aika laittaa joulu 2023 pakettiin. Ja voi miten ihana joulu se olikaan! Tänä vuonna joulusuunnitelmat selkiintyivät oikeastaan vasta aivan aaton kynnyksellä. Onnistuin välttelemään kaikenlaista jouluhössötystä ja nautin vain hetki kerrallaan joulun tunnelmasta. Se oli ihanaa. Olen aina rakastanut joulua yli kaiken, mutta tänä vuonna päätin nauttia siitä mahdollisimman paljon jo etukäteen. Siksi varsinaiselle joululle ei ollut minkäänlaisia odotuksia tai toiveita, kun joulujuttuja oli ehtinyt kokea ja toteuttaa jo ennalta. Tästä huolimatta aatostamme muodostui aivan ihana; Matti lähti aamulla kotikotiinsa, minä oman perheeni kanssa hautausmaakierrokselle ja loppuillasta Mattikin ehti vielä pukkeilemaan omien vanhempieni luokse – pakko kyllä myöntää, että sen jälkeen, kun siskontyttöni on ollut osa joulujamme, jouluissamme on ollut entistä enemmän taikaa! Hänen ilonsa seuraaminen on ehdottomasti aaton kohokohta. 

Loppuillan vietimme Matin kanssa kahdestaan omassa kodissamme kaikessa rauhassa juustolautasten ja herkkujen parissa. Vaihdoimme toisillemme hankkimat paketit ja fiilistelimme jouluiltaa saamiemme lahjakirjojen parissa. Tämäkin on jo oikeastaan meille perinne. Aattoilta kuluu pitkälle yöhön asti kirjoja lukien.

Mutta kurkataanpa yhteen paketeista, joka löytyi kuusemme alta..

Tonttu oli jättänyt kuusemme alle supermieluisan, liikuttavan ja ihanan lahjan. Luxury Helsingin boksista paljastui esiin nimittäin hurmaava, kullanvärinen Diorin kaulakoru, itse asiassa juuri sellainen, josta olin jo tovin ehtinyt haaveillakin. Sydäntä lämmitti kovasti, että Matti oli hankkinut minulle pakettiin juuri tämän aarteen ja olin todella fiiliksissä siitä, että lahja oli löytynyt minulle secondhandina. Tämä koru tulee näkymään kaulallani jatkossa ahkerasti. Koru pääsi osaksi asuani itse asiassa jo joulupäivänä, kun suuntasin muorini luokse pakettia toimittamaan. Marimekon pusero yhdistettynä Uhanan housuihin olikin parin seuraavan päivän luottoasuni, jonka kaunis kaulakoru viimeisteli. 

Kiitos #joulu2023, olit ihanampi kuin koskaan olisin edes voinut kuvitella. Ja kuten edellisessä postauksessani jo totesin, tässä sitä taas ollaan. Joulu on juhlittu ja on aika kääntää katseet kohti tulevaa vuotta. Taidan suunnata samoin ajatuksin uuteen vuoteen kuin jouluunkin, ilman suunnitelmia tai odotuksia.

Mutta nyt kohti toimistoa, välipäivävapaat olisivat kyllä tänä vuonna maistuneet erityisen herkullisilta!


Posted in muoti and tagged by NOORA.