LOKAKUUN LEMPPARILOOK : TAKKI KYLMÄUINTIRETKILLE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Takki : Bleubird
Lippis: Bleubird
Leggarit: Aim’n Sports


Kylmäuintikausi on startannut! Vihdoin! Heti alkuun on tunnustettava, että itselläni on takana reilun kuukauden tauko uiskentelusta sinnikkään yskän vuoksi, mutta pikkuhiljaa aion ottaa taas pulahtelun osaksi arkirutiineitani. Tavoitteena olisi käydä uimassa vähintään kerran viikossa – olen suunnitellut, että parhaan startin viikonlopulle saisi aina niin, että kävisi perjantaina töiden jälkeen dippaamassa itsensä kylmään veteen! Eikö kuulostakin hyvältä suunnitelmalta?

Meidän uintipaikallamme ei ole saunaa, mutta vaatteiden vaihtamista varten paikalla on kyllä kunnollinen pukuhuone. Toisinaan heitän uikkarin päälle vain takin kotoa lähtiessämme ja nappaan vaihtovaatteet kassiin. Keväisin ja alkusyksyisin en ota vaihtovaatteita edes mukaan, vaan heitän (kylpy)takin märkien uikkareiden päälle ja ajelen kotiin. Asumme hyvin lähellä, joten lämpimällä kelillä tämä tekniikka toimii hyvin. Lämpötilan laskiessa täytyy päälle heittää kuitenkin jotain lämpimämpää. Bongasin somesta jokin aika sitten Inchstoressa myytävät Bleubirdin takit, jotka on tehty miltei juuri tähän tarkoitukseen. Reilunkokoiset takit sopivat säähän kuin säähän ja niiden sisuksissa pystyy miltei vaihtamaan uikkarin kuiviin vaatteisiin. Takki on superlämmin ja ihanan pituinen ja olenkin käyttänyt sitä arjessa jatkuvasti, muutenkin kuin uintireissuilla. Jopa äsken sauvakävelylenkillä sateessa!

Tässä monikäyttöisessä takissa voikin siis tehdä paljon muutakin kuin lämmitellä uinnin jälkeen. Lupaan, että oma uintiharrastukseni jatkuu taas ensi viikolla; en malta odottaa sitä fiilistä, kun nousee kylmästä vedestä laiturille! Muita avantouiskentelijoita linjoilla?


Posted in muoti and tagged by NOORA.