MITÄ SYÖTÄISIIN? TOFUPASTAA!

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

TOFUPASTA

Mitäs tänään syötäisiin? Ammottaako kauppalista tyhjyyttään ja ideat ovat kadonneet pakkasten kanssa? Kas tässä herkku, joka valmistui jääkaapin jämistä ja jonka lopputulos osoittautui niin herkulliseksi, että koko pasta katosi pannulta heti valmistuttuaan. Kannattaa koittaa, vaikka tofua et usein olisi valmistanutkaan; ruokapöydässä istui nimittäin eräs, joka ei myöntänyt olevansa tippaakaan tofufani, mutta totesi lopuksi tämän olevan yksi parhaista pastoista, joita on koskaan syönyt. Ja hyväähän se olikin.

Ostoslistalle: täysjyväspagettia, kesäkurpitsa, porkkanoita, marinoitu Jalotofu, tomaattia, korianteria, kermaa

Heitä rohkeasti pastan joukkoon sitä mitä jääkaapin vihannesosastosta löytyy – paprika, kukkakaali ja parsakaali sopivat tähän herkkuun myös mainiosti!

tofupasta

Laita spagetit kiehumaan ja murenna tofu sopivankokoisiksi palasiksi pannulle. Ruskista öljyssä paistinpannulla. Lisää joukkoon suikaleiksi siivutettua kesäkurpitsaa sekä kuorittua porkkanaa. Heitä joukkoon myös kourallinen puolitettuja minitomaatteja. Kun pasta on valmista ja valutettu, lisää ne mukaan pannulle. Mausta vielä paprikamausteella ja suolapippurisekoituksella. Sekoita ja lisää joukkoon reilun desin verran ruokakermaa. Viimeistele tuoreella korianterilla. 

Ja siinä se! Herkullinen annos valmistuu vartissa ja kerran kokeiltuasi voin miltei vannoa, että tämä resepti tulee käyttöön useamman kerran. Herkullisia kokkailuhetkiä siis sinne!

jalotofu marinoitu


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.