PAKKASPÄIVÄN LÄMMIKKEET

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

JOUTSEN UNTUVATAKKI

Hurjat pakkaslukemat näyttävät jäävän menneen viikon puolelle, mutta näiden samaisten pakkaspäivien lämmikkeiden kanssa aion suunnata myös uuteen viikkoon. Siksi vinkkaan asukuvien myötä myös teille lämpimistä kestosuosikeistani! Näiden kuvien aarteita voi nimittäin hyvällä omalla tunnolla kutsua kestosuosikeiksi; esimerkiksi jalassani olevat Arctipsin huopalapikkaat olen saanut blogin kautta kymmenen (10!) vuotta sitten ja ne ovat olleet ahkerassa käytössä koko tuon ajan. Kengät ovat edelleen kuin uudet ja niin lämpimät, että kun pakkaset kipuavat pariinkymmeneen, en haluaisi ottaa näitä popoja jaloistani pois hetkeksikään. Ajatuksena tuntuu aivan käsittämättömältä, että tuosta yhteistyöstä on jo 10 vuotta.

Kuten talven asukuvistani voi päätellä, Joutsenen takit ovat luottopakkejani talvella. Rakastan muhkeita ja lämpimiä ”makuupusseja”, jonka sisuksiin kääriytyä ja tämä kanervansävyinen ihanuus on peräisin jo useamman vuoden takaa. Viime keväänä käytin takin pesussa Joutsenen oman pesupalvelun kautta ja samalla takin taskun vetoketju takuukorjattiin. Vaikka Joutsenen takeilla on hintaa, ne ovat takuuvarmasti pitkäikäisiä ja huoltamalla saat niistä kaverin useiksi vuosiksi. Ja mainitsinko jo, että nämä untuvatakit todella myös lämmittävät. 


Untuvatakki JOUTSEN  Merinoneule SIDOSTE  Merinopipo SIDOSTE  Farkut NOSH //*saatu 2023  Kengät ARCTIPS //*saatu 2010


Merinovillaan tutustuin paremmin vasta muutama vuosi sitten, kun tein Sidosteelle ensimmäisiä kuvauksia. Sidosteen käyttämä merinovilla on aina eettisesti tuotettua eli mulesointivapaata. Merinovilla lämmittää ja hengittää eikä se sähköisty herkästi pakkasella. Merinovillavaatteille riittää huolloksi monesti pelkkä tuuletus: esimerkiksi merinovillasukkia ei tarvitse pestä käytön jälkeen, vaan ne raikastuvat hyvin tuulettamalla. Pakkaspäivinä olen pitänyt merinoneuleitani raikastumassa pyykkinarulla ulkona väärin päin käännettyinä. 

Kommenttiboksiin saa jättää omat pakkaspäivien pukeutumisvinkkinsä. Itse kaipaisin vinkkejä superlämpimistä kerrastoista sekä sukkahousuista. Tein joulunjälkeisistä aleista hankinnan, jonka esittelen teille vielä myöhemmin. Vihdoin, VIHDOIN, vastaani tulivat untuvatoppahousut. Voin kertoa, että nyt osui todellinen helmi kohdalle! Pysykäähän lämpiminä!


Posted in muoti and tagged by NOORA.