MAAILMAN KAUNEIN LASIHEDELMÄ?

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Kirjoittelin maaliskuussa blogiini postauksen, jossa kerroin hurahtaneeni aivan täysin lasihedelmiin – hedelmäsalaatti ei ole ikinä ennen näyttänyt näin hyvältä kuin olohuoneen pöydälle kokoamassani kulhossa! Sittemmin kokoelmani on kasvanut entisestään, mutta päädyin lopulta sijoittamaan nuo värikkäät aarteeni keittiönpöytää ilahduttamaan. Olohuoneeseen löytyi nimittäin aarre, joka ansaitsi paraatipaikan sisustuksessa.

Metsästin ystävälleni syntymäpäivälahjaa toukokuussa, kun silmieni edessä avautui yhtäkkiä todellinen lasihedelmien aarreaitta. Sesanne piti pop-upia Oldiessa täällä Tampereella ja hedelmien valikoima oli aivan sykähdyttävän upea. Sen lisäksi, että löysin ystävälleni täydellisen lahjan syntymäpäiväpakettiin, tein omaan kotiimme pienen hankinnan. Hurmaavan vaaleanpunainen, ikään kuin tarkoituksella säröillä oleva päärynä on valloittavan ihana.

Tällaista lasihedelmää en aiemmin ole nähnyt ja olen aivan mykistynyt sen kauneudesta. Sijoitin päärynän samalle alustalle kauniiden kristalleilla koristeltujen kynttilänjalkojen viereen ja auringonsäteiden osuessa tähän kollaasiin, koko olohuone täyttyy valtavan kauniista heijastuksista.

Yksi vuoden parhaista second hand-löydöistä, ehdottomasti.


Posted in sisustus and tagged by NOORA.