SYKSYN HURMAAVIN SECOND HAND-LÖYTÖ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Pusero: Simone Rocha x H&M //*second hand


Mitä saadaan, kun yhdistetään persikansävyistä tyllikangasta, rimpsua ja röyhelöitä sekä hurmaavia helmiköynnöksiä? Pusero, jonka ohi en yksinkertaisesti voinut kävellä, kun bongasin sen second handina.

Tämä ihastuttava second hand-löytöni on pala vuonna 2021 lanseeratusta Simone Rochan ja H&M:n yhteistyömallistosta. En ymmärrä, miten tämä hurmaava kaunokainen on mennyt silmieni ohi ilmestyessään, mutta parempi myöhään kuin milloinkaan; nyt kotiutin paidan itselleni reilulla 20 eurolla, kun sen alkuperäinen hinta on keikkunut peräti 70 dollarin tienoilla. Eli hyvää kannatti odottaa!

Pusero on kuin koru, mutta vaatii alle topin. En löytänyt kaapistani tähän hätään neutraalinsävyistä toppia, joten sovittelin paitaa valkoisen naruolkaimisen topin kanssa. Kombo näytti kivalta näinkin, mutta paidan yksityiskohdat pääsisivät paremmin esiin vaikkapa ihonsävyisen aluspaidan kanssa – vai mitä mieltä olette? Aion yhdistää puseron nimenomaan farkkujen kaveriksi ja testattava sitä on myös hameen kera.

En muista koska viimeksi olisin ollut näin innoissani kirppislöydöstä! Oletteko te tehneet viime aikoina hyviä löytöjä?

Ps. Ja second hand-shoppailusta puheen ollen; vein omia rakkaita aarteitani myyntiin Oldieen ja löydät tuotteeni Oldien rekeiltä vielä tämän viikon ajan! Suosittelen lämpimästi visiittiä tähän Tampereen second hand-helmeen. Monet parhaista löydöistäni on nimenomaan tehty Oldiesta.

*myyntijakso saatu alennettuun hintaan


Posted in muoti and tagged by NOORA.