UNBOXING : INES by PALMROTH

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Neule: NOSH
Farkut: NOSH //*saatu 2022
Kengät: Palmroth //*saatu
Takki: Zara


Ihanaa sunnuntaihuomenta!

Täällä on herätty rauhalliseen sunnuntaiaamuun; Matti lähti jo aikaisin aamulla nostamaan venettä talviteloille ja itse istahdin aamukahvin kera tietokoneen ääreen käymään läpi sähköposteja, kirjoittelemaan postauksia ja suunnittelemaan tulevaa viikkoa. Normaalisti rauhoitan sunnuntaiaamut töiltä rauhalliselle Aamulehden lueskelulle tai kävelylenkille, mutta tulevasta viikosta on tulossa niin kiireinen, että ajattelin hieman ennakoida ja tehdä muutaman jutun pois alta. Toisaalta melko tunnelmallista tämäkin. Ikkunan takana avautuu harmaa syysmaisema eikä ole kiire minnekään. Kyllä sinne lenkillekin vielä ehtii.

Nyt eletään jo lokakuun puolta väliä, mutta siitä huolimatta tuntuu siltä, että syksy olisi juuri vasta alkanut. Omassa työssäni syksy on miltei vuoden kiireisintä aikaa aina sinne horisontissa jo pilkottavaan jouluun asti. Välillä olen ehtinyt onneksi pysähtyä ihastelemaan myös upeaa ruskaa ja aurinkoisia syyspäiviä. Eräänä kauniina syyssunnuntaina pysähdyimme varta vasten näihin maisemiin ikuistamaan vuoden ainoat (?) ruskalla kuorrutetut asukuvat.

Ilahduin kovasti, kun sain luottobrändiltäni, Palmrothilta, syyslahjaksi kengät, jotka istuvat omaan tyyliini täydellisesti. Ines-nahkanilkkureiden päällinen on tehty vedenpitäväksi kyllästetystä nahasta. Pehmeän fleecevuoren ansiosta kevyissä nilkkureissa käveleminen  tuntuu mukavalta ja kenkä lämmittää niin syysmyrskyissä kuin pikkupakkasissakin. Ja hei, mikäli et asustele täällä Tampereella, mutta haluaisit käydä sovittamassa josko Ines olisi myös sinun uusi kenkäsi tulevaan vuodenaikaan, vinkkaan, että Niinmunin ja Palmrothin Helsinki Pop-up on avoinna Kämp Galleriassa 28.10. asti. Sinne siis jos suuntaat Helsinkiin!

Tiedän jo nyt, että tulen kulkemaan loppuvuoden Palmrotheissa. Nämä uutukaiset sekä nämä suosikkini viime vuodelta sopivat täydellisesti kaikkiin syksylookeihini. Olisikohan nyt kuitenkin aika laittaa kone kiinni ja suunnata virittelemään kausivaloja pihallemme? Mörköpimeät illat kaipaavat nyt hieman säihkettä piristykseksi.

Nautitaan sunnuntaista!


Posted in muoti and tagged by NOORA.