ELOKUUN VIIMEISIÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Bleiseri: Vero Moda
Farkut: H&M
Tennit: NLY Shoes
T-paita: Nordic Buddies

Korvakorut: Uhana Design


Merkkejä, jotka kertovat syksyn lähestyvän jo kovaa vauhtia..

[1] Pukeutuminen on vaikeaa. Mitä tahansa päätätkin aamulla pukea päällesi, joudut todennäköisesti toteamaan viimeistään iltapäivällä valintasi olleen väärä. Otsalle kihoaa tuskanhiki tai varpaat muuttuvat jääpuikoiksi.

[2] Valmistaudut sanomaan hyvästit kesäkukillesi ja bongailet lehdistä hyviä kanervatarjouksia. Ja vaikka ajatus seuraavasta keväästä tuntuukin melko kaukaiselta, on varastossa jo kassillinen kukkasipuleita maahan istuttamista varten.

[3] Iltauinneilla vesi alkaa olla jo niin viileää, että innostuneet ajatukset talven avantouinneista alkavatkin yhtäkkiä tuntua todelliselta extreme-urheilulta.

[4] Alat koota olohuoneen pöydälle vaistomaisesti asetelmia, jotka sisältävät kesän kiireissä lukematta jääneitä kirjoja, pikkunaposteltavaa sekä kynttilöitä. Ja viimeistään nyt on aika heittää sohvalle yksi viltti!

[5] Mietit mistä kummasta tänä vuonna löytäisi auringonkukkapellon, jonka keskellä voisi käydä ikuistamassa elokuun viimeiset asukuvat. Perinteeksikin tätä voisi jo kutsua, hommanhan olen toteuttanut niin vuonna 2021, 2019 kuin vuonna 2018 ja 2020. Voiko todella pitää paikkansa, että viime vuosi jäi välistä?!

[6] Loppukesästä iskee aina hiuskriisi – ainakin itselleni siis! Auringon vaalentama, järvivesissä uitettu look kaipaa pikaisesti freesausta. Aika kampaajalle on varattu.

[7] Olo on koko ajan hitusen haikea. Kesä oli ihana, paljon enemmän kuin olisin osannut edes toivoa, mutta ajatus tulevan vuodenajan pimeydestä ja harmaudesta vetää haikeaksi. Eli yksi toivomus syyskuulle: tilaukseen paljon sellaisia päiviä, jolloin syysaurinko välkehtii ruskan kuorruttamassa maisemassa!

Joko olo on kääntynyt sillä puolen ruutua syksyiseksi?


Posted in muoti and tagged by NOORA.