ELOKUUN LEMPPARILOOK: ORANSSILLA KUORRUTETUT KUKKASET

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Bleiseri: Vero Moda
Farkut: H&M
Korvakorut: Kaiko
T-paita: Marimekko
Tennarit: NLY Shoes
Laukku: Marimekko


Tein elokuussa heräteostoksen.

Heräteostoksia tulee tehtyä nykyisin hyvin-hyvin-harvoin, mutta kun kohdalleni osui Vero Modassa äärimmäisen kaunis ja skarppi bleiseri, päätin hankkia sen itselleni syksyksi. Bleiseri onkin toimittanut jo muutaman viikon ajan takin virkaa ja huomaan turvautuvani siihen nykyisin silloin, kun asukriisi iskee. Monikäyttöinen vaalea jakku kun sopii kaveriksi niin farkuille kuin mekoillekin. Sen lisäksi se on täydellinen match kuvissa näkyvän lempparit-paitani kanssa. Elokuun suosikkiasuni olikin siis helppo valita – tässä lookissa olen ollut useammankin kerran liikenteessä!

Tämän asun viimeisteli viime kesäinen alelaukkuhankintani, tuo hurmaavan suloinen, oranssin ja punaisen sävyissä hehkuva Marimekon pikkulaukku. Rakas ystäväni Karoliina sen sijaan yllätti minut superkauniilla Kaikon korvakoruilla, joista olin ehtinyt jo jonkin aikaa haaveilla. Sekä laukku että korvakorut ovat täydelliset asusteet tähän alkusyksyä henkivään asukokonaisuuteen. Olimme juuri matkalla lounaalle Matin kanssa, kun päätimmekin piipahtaa ihastelemaan Hatanpään Kartanon kukkaloistoa. Meidät yllätti kesän kovin sadekuuro, mutta tuossa miljöössä kuvaaminen on ihanaa jopa rankkasateessa.

Käyhän kurkkaamassa IG-tilini (@nooranappila) mikäli kaipaat lisää idiksiä syyspukeutumiseen! Olen vallan innostunut kelojen tekemisestä ja videoiden editoimisesta on tullut suosikkipuuhaani. Asuinspistä ja Tampere-vinkkejä luvassa IG:n puolella jatkossakin!


Posted in muoti and tagged by NOORA.