SYYSKUUN LEMPPARILOOK: MUUMIT LENKILLÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Psst! Tässä sporttisessa lookissa on tullut seikkailtua jo niin monesti syyskuun aikana, että mikäli seuraat minua Instagramissa, olet jo kymmeniä kertoja nähnyt palasia tästä suosikkiasukokonaisuudestani. Halusin kuitenkin valita sen myös blogin puolelle syyskuun lempparilookiksi ja esitellä pala palalta syyspukeutumisen peruskiviä, jotka ovat itselläni käytössä päivittäin. Minäpä kerron, millaisesta palapelistä tämä look on koottu.

// lippis : mörköpimeys on pian taas ajankohtaista, voisipa sitä vaikka leikkisästi tokaista, että ensi kuun jälkeen on jo marraskuu (sunnuntaina voikin sitten jo sanoa, että ensi kuun jälkeen on joulukuu!) ja se jos mikä on kuukausista pimein ja ankein. Päässäni oleva lippis on itse asiassa Matin, mutta olen heittänyt sen päähäni useampaankin otteeseen lenkille lähtiessämme. Sympaattinen Mörkö sopii syyslookiin täydellisesti.

// anorakki : tämän anorakin hankintaa pähkäilin alkusyksystä paljon lähinnä sen hinnan takia, mutta sijoitus todellakin kannatti. Takki on juuri sellainen, mitä lenkkihetkiini (ja arkeen muutenkin) olen kaivannut. Se on täydellisen oversize ja alle mahtuu vaikka paksu villapaita, se pitää tuulta ja vettä, siinä on huppu ja valtava taskukin. Värikin on suklaisen herkullinen!

// trikoot : näissä aim’n-leggareissa olen kulkenut jo vuosikausia. Parhaat mustat leggarit, jotka kaapistani löytyvät – ovat kestäneet aikaa, käyttöä sekä pesua! Jalassa lenkillä, arkena ja joskus jopa toimistolla. Hyvän esimerkin samaisista trikoista osana arkiasua löydät täältä!

// muumit sukissa : Sidosteen Moomin by Sidoste-valikoima on kerrassaan hurmaava ja suosikkeihini kuuluvat eritoten valkoiset luomukampapuuvillasukat, joissa toisessa sukassa seikkailee aina Muumilaaksosta tuttu hahmo ja toisessa sukassa on hänen legendaarinen lausahduksensa.

Voisikin siis todeta, että tästä asusta löytyy suosikkeja päästä varpaisiin. Vielä kun lenkki-intokin säilyisi pitkälle syksyyn. Sinnekin asti, kun ihan oikeasti pitää lähteä kipittelemään poluille mörköpimeässä. Ehkäpä tuo lippis tsemppaa vielä silloinkin?


Posted in muoti and tagged by NOORA.