UNBOXING: KESÄPAKETTI PALMROTHILTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

palmroth ericapalmroth ericapalmroth original sandaalit

Postauksessa esitellyt kengät saatu pr-lahjana.

Erica, se on heidän nimensä. Nuo kauniit, sirot ja lestiltään kuin omaan jalkaani tehdyt sandaalit toivat kesän mukanaan. Siinä on aina jotakin spesiaalia taikaa, kun sujauttaa sandaalit ensimmäistä kertaa keväällä jalkaansa ja jättää sukat kotiin. Voisiko sitä kutsua peräti kesän ensimerkeiksi?

Sain Palmrothilta niin kauniin kesälahjan, että halusin avata paketin kanssanne. Myönnetään, kengät pääsivät jo paketin aukaisemisen ja kuvailun välissä uloskin ensimmäistä kertaa, ei näin kauniita kenkiä malttanut millään jättää laatikkoon. Ericat ovat saaneet inspiraationsa Palmrothin vintage-sandaalimallista, mutta mielestäni ne on päivitetty kauniisti nykypäivään. Nilkkaremmissä hehkuu cantaloupen sävy, mutta samaista kenkämallia on saatavilla myös mustana, jos oranssi väriläiskä ei tunnu omalta jutulta kenkäkaappiin. Minä rakastuin juuri tähän kauniiseen nuden ja pehmeän oranssin yhdistelmään, ja ne viimeistelevät kauniisti esimerkiksi kokomustan asun.

palmroth sandaali

Eivätkö olekin kauniit? Mikä ihaninta, tiedän jo kokemuksesta, että nämä kengät tulevat hyvin hoidettuina kestämään kenkäkaapissani vuosikausia. Ensimmäiset, jo vuosia vanhat Palmrothini ovat edelleen kuin uudet ja juuri sitä tässä brändissä rakastankin; kun Palmrothilla tekee ostoksia, tietää hankkivansa itselleen aikaa ja käyttöä kestäviä tuotteita samalla tukien paikallista yritystä. Jos haluat kurkata, miltä Ericat näyttävät mustassa sävyssä, löydät ne täältä ystäväni jalasta. Olisiko tässä luottokenkä kesäjuhliisi?

Kesäkadut, täältä tullaan – toukokuu on pian purkissa, kesä on aivan nurkan takana! Maanantaina käännetään kalenterinlehti kesäkuun puolelle ja nyt jos koskaan on aika kaivaa sandaalit esiin. Minä ja Ericat olemme valmiina.


Posted in muoti and tagged by NOORA.