10 X AJATUKSISSANI JUURI NYT

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen


Pusero: Milk Copenhagen
Takki: Zara
Leggarit: Aim’n Sports
Kengät: Palmroth Original //*saatu
Huivi: NOSH //*saatu


[1] Miksi ihmeessä olen aina luullut, että lokakuu ei kuulu lempparikuukausieni joukkoon? Tänä vuonna lokakuu on ollut kaikessa väriloistossaan upea. Ehkä muistankin väärin ja vasta marraskuun mörköpimeys vetää energiani nolliin. Laitan tilaukseen vielä muutaman aurinkoisen syyspäivän tälle kuulle – kiitos!

[2] Kuten tiedätte, viihdyn äärimmäisen hyvin tennareissa ja ajatus syyskenkiin siirtymisestä tuntui vielä viime viikolla hieman haikealta. Toisin on nyt, kun sain syyslookejani ilahduttamaan nämä Palmrothin upeat, vegnappa-materiaalista valmistetut nilkkurit. Look at these! Kauniit, käytännölliset ja Suomen sääolosuhteisiin täydellisesti sopivat kengät ovat niin kauniit, että unohdin tennarini saman tien kenkäkaappiin nämä saatuani.

[3] Niskanuttura on erinomainen kampaus syystuulien keskelle. Hiukset pysyvät poissa silmiltä ja pitkänkin päivän ajan kestävä kampaus pitää lookin freshinä aamusta iltaan.

[4] Tällä viikolla muistui mieleeni jälleen, kuinka paljon pidänkään junalla matkustamisesta. Suuntasin keskiviikkoaamuna jo kuuden aikaan Helsinkiin ja nautiskelin koko parituntisen vaihtuvista maisemista ja aamukahvistani. Myös kotimatka vierähti ystävän kanssa työskentelyhytissä työpäivää läpi käyden varsin mukavasti!

[5] Ajatuksissani on juuri NYT laittaa tilaukseen jo joululahjoja. Sidoste julkaisi nimittäin juuri alekoodin instassaan ja taidan tehdä tänä vuonna saman kuin viime vuonna: sukkia lahjaksi koko suvulle! On todellakin ok jo miettiä joululahjoja – eikös?

[6] AVANTO, AVANTO JA AVANTO. Lasken jo päiviä siihen, koska vesi jälleen viilenee ja järvipulahduksissa on taas aivan oma, spesiaali tunnelmansa.

[7] Suuntasin suoraan näiden asukuvien ottamisen jälkeen Beautiful You’n penkkiin. Sabrina loihti kynsilleni täydellisen syyslookin; tämä lokakuinen kestolakkaus tuo piristystä asuihin! Seuraavaksi voinkin alkaa jo pikkuhiljaa suunnitella millaiset ovat tämän vuoden joulukynteni. Glitter, glitter ja vielä vähän glitter! (*Palvelu saatu.)

[8] Ostin Motonetistä tällä viikolla kuuden led-tuikkukynttilän sarjan, joka toimii kaukosäätimellä. Kuinka kätevää! Laitoin tuikut nimittäin televisiomme päällä olevalle korkealle hyllylle ja nyt minun tarvitsee painaa vain kaukosäätimen nappia sen sijaan, että kiipeilisin hyllylle klikkailemaan kunkin tuikun ON-nappulat päälle. Kuulostaa vähän turhalta hankinnalta, mutta tämä hankinta toi valoa pimeisiin iltoihin. Vain napin painalluksella.

[9] Pidin ihan muuten vaan karkkilakkoa 20 viikon ajan keväästä syksyyn. Päätin kuitenkin katkaista lakkoni, sillä en voinut enää vastustaa kiusausta nähtyäni Fazerin uuden Liquorice-patukan. Se-oli-hyvää.

[10] Ajatuksiini on jo varovaisesti päässyt hiipimään ensi viikolla siintävä syysloma. Olen pitänyt tulevan lomaviikon suunnitelmat hyvin maltillisina ja ihan hitusen töitäkin mahtuu mukaan, mutta jännityksellä odotan millainen viikosta lopulta tulee. Kouluvuosinani minulla oli tapana napata aina syysflunssa syyslomaviikolle – saas nähdä kuinka tänä vuonna käy.. :D

Energiaa ja aurinkopäiviä alkavaan viikkoon! <3


Posted in Yleinen and tagged by NOORA.