”PRIMADONNAN HEVOSEN NIMI” & ”MOUMOU NAHKATAKKI” – HAKUSANOJA, JOILLA PÄÄDYITTE BLOGIINI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

marimekko_kioski_college


TAKKI ZARA    COLLEGE MARIMEKKO X KIOSKI
PIPO & HUIVI LASESSOR //*SAATU   HOUSUT NOSH   KENGÄT TIMBERLAND //*SECONDHAND


Bloggaajana olen äärimmäisen kiinnostunut blogiini kohdistuvasta analytiikasta. En käy kuitenkaan kovin usein vakoilemassa tilastoista niinkään sitä, kuinka paljon väkeä blogissani käy, vaan olen lähinnä kiinnostunut monista muista Analyticsin tarjoamista infoista – kuten siitä, millaisilla hakusanoilla olette blogiini päätyneet!

Olen aiemminkin koonnut postausten alle näitä mainioita hakusanapareja, joilla olette blogini pariin löytäneet, joten uuden vuoden kunniaksi on aika koota taas yhteen hassunhauskoja, luovia ja osittain jopa äärimmäisen mielenkiintoisia googlehakujanne.


”varjoviikuna nuukahtaa” // Ouh, tiedän tunteen. Itse en omista varjoviikunaa, mutta hyvästit olen vuoden aikana jättänyt kyllä yhdelle kilpipiilealle sekä peikonlehdelle.

”moumou nahkatakki” // Onko MouMou-Iina hankkinut nahkatakin, josta minun pitäisi tietää!? <3_♥ Ystävälläni Iinalla on kyllä kadehdittavan upea nahkatakkikokoelma. Mutta se mihin postaukseen hakija on päätynyt minun blogissani, jäi vielä kysymysmerkiksi. Vai onko joku kenties googletellut MiuMiun nahkarotseja?

”noora näppilä raskaus” // ”NOORA NÄPPILÄ raskaus” // ”noora näppilä raskaana” // Tällä haulla blogiini saavutaan usein. Toivotaan yhdessä, että hakunne tuottaa joskus toivottuja tuloksia, toistaiseksi en ole ollut raskaana vaikka sen kirjoittaisikin hakukenttään Caps Lockilla. ;)

”hampaan poisto kirurgidesti sairasloma” // Tästä aiheesta matskua löytyykin blogistani useamman postauksen verran. Kyllä, kirurgisesta eli leikaten tehdystä viisaudenhampaanpoistosta saa _oman kokemukseni perusteella_ päivän tai pari sairaslomaa.

”tikkurila näsiä” // Sain jokin aika sitten pikkusiskoltani whatsappin, jossa luki näin ”onpas hauskaa, kun kirjoittaa googleen hakusanaksi Tikkurilan Näsiän ja päätyy sun blogiin”. Roosa aikonee siis ottaa sudin käteen ja maalata jotenkin vaaleanpunaiseksi? Näsiä on oman työhuoneeni seinän sävy.

”mitä tarjota kihlajaisissa” // Me hankimme Prismasta valmiin pikkukakun ja keitimme läheisille kahvit. Omat kihlajaisemme järjestettiin noin parin tunnin varoitusajalla lähipiirille.

”primadonnan hevonen nimi” // Ei hajuakaan mikä on Primadonnan hevosen nimi! Jouduin jopa googlettamaan asiaa vaikka melkoinen muumiasiantuntija olenkin. Hahmo kulkee eri julkaisuissa vain nimellä Primadonnan Hevonen, joten ilmeisesti hevosen nimi on Primadonnan Hevonen. Aika loogista toisaalta.

”sienisukat” // Olisin voinut vaikka vannoa, että blogistani ei löydy materiaalia sienisukista, mutta voi kuinka väärässä olinkaan. Vuonna 2016 olen näemmä kirjoittanut kokonaisen postauksen sienikuvioiduista Happy Sockseista. Sittemmin olen siirtynyt tamperelaisiin Sidoste-sukkiin. Kuten olette saattaneet huomata.

”kultainen kastelukannu” // Metsästin itsekin kultaista kastelukannua jokin aika sitten! Lopulta sellainen löytyikin H&M Homesta, kannattanee siis pitää kyseisen myymälän valikoimaa silmällä jos kannu on vielä hakusessa.

”ei enää ikinä etuhiuksia” // Tiedän tunteen. Ei enää ikinä etuhiuksia.

”not my arms haaste” // Kiitos sinulle, joka googletit tätä! En muistanut lainkaan tätä huikaisevan hupsua videota, jonka sisareni kanssa teimme kuusi vuotta sitten. Pitäisikö ottaa uusiksi?

Näiden ihanien blogimuistojen myötä toivotan hymyjä, hyvää vointia ja talviaurinkoa viikonloppuunne!

marimekko_kioski


Posted in muoti and tagged by NOORA.