NYT HOMMIIN : HUHTIKUUN TO DO-LISTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

marimekko_kioski_valkoinen_collegemarimekko_kioski_college


College : Marimekko (*EI MAINOSLINKKI)
Farkut : H&M
Sukat : Marimekko (*EI MAINOSLIKKI)
Korvakorut: Monki
Tennarit : NLY Shoes


valkoinen_pusero_marimekko

Kevät on täällä ja to do-lista alkaa täyttyä kevätpuuhista. Kun aurinko alkaa paistaa, energiaa tuntuu onneksi latautuvan paremmin myös tähän kroppaan ja mieleen. Se sen sijaan tarkoittaa sitä, että hommia tulee myös raksittua pois tehtävälistalta huomattavasti tehokkaammin. Mörköpimeän talven aikana huomaan aina laiskistuvani etenkin kotitöiden saralla, siksipä otankin tästä innosta nyt kaiken irti. Alla olevaan to do-listaan tartutaan nyt siis kaksin käsin!

// UNTUVATAKKIEN PESU : Kuljin koko talven läpi Joutsenen ”makuupussitakissa”, joten se kaipaa ehdottomasti pieniä huoltotoimenpiteitä ennen kesäteloille laittamista. Untuvatakin peseminen voi ajatuksena hirvittää, mutta ohjeita noudattamalla se onnistuu myös kotioloissa pesukoneessa. Pesukoneessamme on untuvatuotteille oma pesuohjelmansa, jota olen jo pari kertaa testaillut. Takki tulee koneesta ulos melko hurjannäköisenä (ei ollenkaan niin höyhenenkevyenä kuin sen on tottunut näkemään), mutta jopa ilman kuivausrumpua, takki palautuu kyllä muotoonsa.

// PYÖRÄT KUNTOON : Ja nyt puhun tietenkin rakkaan oranssin Joponi keväthuollosta! Pyöräilen aivan järjettömän harvoin, mutta nyt kun liikuntainto on muutenkin huipussaan, haluan, että pyörä on valmiina ajettavaksi heti, kun inspiraatio iskee. Ja samalla on myös etsittävä kypärä varastosta!

marimekko kioski

TERASSIKALUSTEIDEN PESU // Terassikalusteemme seisoivat terassillamme läpi talven, ja nyt on aika pestä talven jämät ja alkukevään pölyt niiden yltä pois. Materiaaliltaan kalusto on onneksi äärimmäisen helppohoitoinen, joten seuraavan lämpimän vapaapäivän koittaessa lupaan hoitaa tämän homman alta pois.

KEVÄTVAATTEIDEN HUOLTO // Jäikö viime syksynä valkoiset lempparitennarit pesemättä? Myönnän! Kevätkengät täytyy siis pistää kuntoon nyt, kun kadut ovat sulat ja hiekatkin kohta harjattu pois. Samalla pitää kaivaa esiin kevättakit ja pestä pipot ja lapaset odottamaan ensi talvea.

AURINKOSUOJAT AHKERAAN KÄYTTÖÖN // Huolimattomuuksissani alan käyttää aurinkosuojavoiteita kasvoillani monesti vasta kesän startatessa, vaikka niitä tarvittaisiin jo kevätauringon lämmitellessä poskipäitä. Tänä vuonna lupaan olla aikaisemmin liikenteessä ja esiin on jo kaivettu suosikkituotteeni. Lenkkeilen miltei poikkeuksetta aina ilman meikkiä, joten suoja tulee tarpeeseen.

Tämän lyhyen, mutta sitäkin oleellisemman ja keväisen to do-listan läpikäyminen aloitetaan siis näillä näppäimillä! Löytyikö listalta juttuja, jotka ovat sinullakin pian työn alla?


Posted in muoti and tagged by NOORA.