VIIMEISET KESÄHETKET

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

”Mitkä kolme asiaa jäivät parhaiten mieleesi tästä kesästä?”, kysäisin Matilta pari päivää sitten. Vastaus tuli nopeasti. Ja suosikkeja paljon enemmän kuin kolme!

En itsekään joutunut kovasti miettimään kesän huippuhetkiä. Tämä kesä oli aivan ihana; miljoona kertaa virkistävämpi, rentouttavampi ja parempi kuin viime kesä ja ehkä juuri sen vuoksi niistä aivan-tavallisista-sateisistakin-kesäpäivistä osasi nauttia enemmän. 

Omaan kärkikolmikkooni kuuluu ehdottomasti toukokuussa Helsingissä viettämämme hotelliviikonloppu. Työt pitävät meidät niin tiiviisti Tampereella, että tällaiset retket ovat meille to-del-la harvinaista herkkua. Kun kutsu rakkaan ystävän syntymäpäiville saapui, päätimme, että tuo viikonloppu varataan kokonaan Helsingin reissulle. Majoituimme hurmaavaan Lapland Hotelliin Bulevardille, kiertelimme museoissa, kävelimme rauhassa pitkin Helsingin katuja, shoppailimme ja kävimme upeissa syntymäpäiväjuhlissa. Ehkä kesä tuntui siksikin niin pitkältä, kun se ikään kuin starttasi käyntiin jo toukokuussa?

Hauskimpien kesähetkien joukkoon on nostettava ehdottomasti myös unohtumaton päivämme Särkänniemessä. Perinteisiimme kuuluu joka kesä käydä skabailemassa Särkänniemen pelien parissa ja tänäkin vuonna allekirjoittanut nappasi Myyrätälli-mestaruuden. Ja vähän muutakin! Seuraavasta pelistä mukaani tarttui valtava Pokémon ja korispelistä sain kainalooni maailman suurimman pehmokoiran. Nauroin tuon päivän aikana niin paljon ja ilahdutin varmasti kantamuksillani myös muita Särkänniemen vierailijoita. Laitteissa käyminen ei tosin tämän seurueen kanssa oikein onnistunut.

Vaikka joku saattaakin hieman kummaksua sitä, että edelleen, reilu kolmikymppisenäkin, järjestän aina kesäisin itselleni syntymäpäiväjuhlat, on tuo perinne minulle hurjan tärkeä tapa koota perhe ja muut läheiset edes kerran kesässä yhteen. Meillä ei ole lapsia, joiden syntymäpäiville pääsisin kutsumaan rakkaat yhteen, joten tavaksi on muodostunut juhlia heinäkuussa kesäkemuissa kesää ja omaa vanhenemistani. Kakku pöytään, serpentiinit kattoon ja juhlat käyntiin! Minulle tämä päivä on aina yksi kesän kohokohdista ja veikkaan, että vieraatkin viihtyvät.

Kolmen kärkeen olisi aivan yhtä hyvin voinut kuulua myös roadtripimme Snappertunaan, kaikki ne ihanat hetket, jotka vietimme kummilastemme kanssa, iltauinnit auringonlaskun aikaan, kesähetket vanhempieni kesäpaikalla, reissu lapsuudenperheen kera Tuuriin, juhannusreissu maalle, Matin siskontytön rippijuhlat Helsingissä..

Lista on niin pitkä, että en voi kuin todeta, että KIITOS KESÄ 2023. Olit lempeä ja lämmin. Kiitos.


Posted in muoti and tagged by NOORA.