KUN ELOKUINEN ARKI ALKOI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Ruffle Sweatshirt Dress, Marigold kaiko


Mekko: Kaiko
Kumpparit: Sowhat
Laukku: H&M


Elokuu ja ennen kaikkea  a r k i  on alkanut.

Lomasta on vierähtänyt aikaa jo tovi ja kalenteri on täyttynyt hurjalla vauhdilla innostavista projekteista, kuvauskeikoista ja muista mielekkäistä menoista. Loppukesästä onkin näillä näkymin tulossa melko kiireinen, mutta aion pihistää aikaa vielä myös terassikahveille auringonpaisteessa, lyhyille lähiseudun roadtripeille ja utuisten elokuun aamujen uintiretkille. En ole vielä valmis luopumaan kesästä, vaikka arjen pyöritys onkin alkanut. Kukkamekkojen helmat hulmutkoon siis vielä useiden viikkojen ajan! Ja sitä paitsi, kukkamekot ovat täydellinen kombo kumisaappaiden kaverina, kuten tämä lemppariasuni elokuulta osoittaa.

Tähän väliin on mainittava, että Hämeenkadulla sijaitsevassa Vamskon hurmaavassa myymälässä on tällä hetkellä käynnissä valitettavasti loppuunmyynti. Brändin ihania kenkiä pääsee onneksi jatkossakin hankkimaan itselleen verkkokaupan kautta, mutta suosittelen lämpimästi piipahtamaan myymälässä, jos syysgarderobisi kaipaa vielä kenkien osalta täydennystä. Hyllyillä on toinen toistaan upeampia kenkiä – osa todella harvinaisia herkkuja ja hinnoissa huimat alennukset! Uusista kumppareistani (eivätkö olekin ihanat?!) maksoin 20 euroa. Vamskon myymälä on todellinen karkkikauppa!

Vaikka uudet kumisaappaani ihanat ovatkin ja toivon niille paljon käyttökertoja, haluaisin toki, että loppukesä tuo mukanaan vielä myös lämpöä ja aurinkoenergiaa, jotta akkuja olisi elokuun loppuun mennessä ladattu varmasti tarpeeksi horisontissa siintävää pitkää ja pimeää syksyä ajatellen. Suurin tavoitteeni syksylle onkin kesällä löytämäni liikuntainnon säilyttäminen, vaikka tiedänkin jo nyt sen olevan haastavaa siinä vaiheessa, kun työpäivän jälkeen ei enää olekaan niin lämmintä ja valoisaa. Mutta aion tsempata! 

Mutta hei, ei mietitä vielä syksyä. Viikonloppu on alkamaisillaan ja meillä se kuluu rentoutuen ja juhlahumuun suunnaten. Luvassa siis paljon erilaista ohjelmaa ja mikä tärkeintä, ennen kaikkea niitä ihania kesähetkiä.

Hyvää viikonloppua!

Ruffle Sweatshirt Dress, Marigold

// Kestolakkaus saatu @ Beautiful You, Sabrina.


Posted in muoti and tagged by NOORA.