SUOSIKKIMEKKO VUOSIEN TAKAA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Tämä punainen kukkamekko on juhlinut kanssani jo niin kovin monta kertaa!

Neo Noirin mekko päätyi vaatekaappiini viitisen vuotta sitten, kun bongasin sen Putiikki Rannalla-myymälän Instagramista. Muistaakseni kyseessä oli niin suosittu mekko, että jouduin odottamaan omaani jonkin aikaa, mutta lopulta kiikutin ihanan punaisen aarteen ostoskassissa kaappiini. Kaapissa se ei tosin tuona kesänä juurikaan majaillut. Käytin mekkoa paljon ja se näkyi ahkerasti myös blogini asukuvissa. Kuten alla olevasta kuvaparista huomaatte, mekko ei juuri asusteita ympärilleen kaivannut, mutta esimerkiksi laukkua vaihtamalla lookia pystyi näppärästi muuttamaan.

Mekko on kestänyt ahkeraa käyttöä erinomaisesti ja se kuuluu edelleen suosikkeihini. Kun juhlin syntymäpäivääni viime viikolla, samainen mekko valikoitui jälleen ylleni. Mekko on niin kovin täydellinen kesäjuhliin. Se ei hiosta, on hyvän mittainen ja printti suloisen herkkä. Punainen sävy sopii kauniisti päivettyneen ihon rinnalle ja sujauttamalla alle pyöräilyshortsit, eivät ilmavat mekonhelmat haittaa edes tuulisella säällä.

Muutama viikko sitten kävi hauska sattuma, sillä löysin tismalleen samasta kankaasta valmistetun Neo Noirin puseron Reloven rekeiltä. En epäröinyt hetkeäkään tuon aarteen hankkimista, vaan tiesin jo silloin paidan päätyvän ahkeraan kesäkäyttöön. Jos vielä joskus löytäisin paidan pariksi samaa printtiä olevan hameen, ilo olisi ylimmillään. Tosin en ole varma, onko sellaista koskaan edes ollut valikoimassa.

Olen melko varma siitä, että tässä mekossa juhlitaan vielä monet juhlat ja mikä parasta, se on niin monikäyttöinen, että tennareiden kera mekkoni sopii täydellisesti myös arkeen.

Löytyykö sinun vaatekaapistasi se yksi ja ainoa luottomekko, joka ratkaisee asukriisit kerta toisensa jälkeen?


Posted in muoti and tagged by NOORA.