IKUISIA KUKKIA KEVÄÄSEEN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Hobbyhall.fi-verkkokauppa

lego wildflower bouquetlego wildflower bouquet

Joko postilaatikkoon on tipahdellut kutsuja kevään ja kesän tulevaa juhlakautta ajatellen? Kutsujen saapuminen lienee yksi varmimmista kevään merkeistä; valmistuvat päättävät koulutyönsä, kesäjuhlat merkitään kalentereihin ja seuraavaksi vieras alkaakin sitten mietiskellä, millä tavoin ilahduttaa juhlien sankaria. Olisiko tässä täydellinen idea lahjapakettiin?

Kuten tiedätte, sekä minä että mieheni olemme rakentaneet vuosien varrella lukuisia erilaisia legorakennelmia. Viime keväänä Matti ahkeroi kasaan kokonaisen jalkapallostadionin legopalikoista ja monesti olemme käärineet pakettiin synttärisankareille (myös siis aikuisille!) Lego®-settejä. Mikäli olet tutustunut Legon® valikoimaan tiedätkin jo, että nykyään brändin valikoimasta löytyy aivan käsittämättömiä määriä upeita vaihtoehtoja; olen varma siitä, että Frendit-fani pomppisi onnesta löytäessään lahjapaketistaan Lego® Creator Friends The Apartments-setin tai hän, joka on suuntaamassa valmistumisen jälkeen lomamatkalle New Yorkiin, kokoaisi matkakuumeen vallassa mielellään oman Vapaudenpatsaansa Legon® Architecture-sarjasta. Vietin tuntikausia selaillen Hobbyhall.fi-verkkokaupan Lego®-valikoimaa ja löysin täydellisiä lahjaidiksiä valtavan määrän. Mahdollisuus on päästä rakentamaan jopa Tylypahkaa!

Entäpä jos veisitkin valmistujaislahjaksi tai aurinkoisen kesän sankarille kukkia, jotka ilahduttaisivat pitkään? Tämä luonnonkukkakimppu ei nimittäin kuihdu koskaan.

Kesäjuhlien lahjapöytään syntyy näyttävä paketti yhdistämällä Lego® Icons Wildflower Bouquet-setti upeaan maljakkoon. Lahja on sekä hauskaa tekemistä että näyttävä sisustuselementti ja ilahduttaa varmasti myös eri ikäisiä sankareita. Luonnonkukkakimpun suositusikäraja on +18, joten paketista löytyy erinomaista näperreltävää vaikkapa omaan kotiin muuttamassa olevalle nuorelle tai mikseipä vaikka kesähäitään juhlivalle hääparille. Setin kaverina on mukava antaa lahjaksi lisäksi  kaunis maljakko, johon valmiiksi rakennetut kukat voi asetella kauniisti. Tähän väliin on pakko mainita, että kukkakimppu on valmiina hämmentävän aidon näköinen!

Näihin kuviin valitsin maljakoksi Muurlan nerokkaan Kapseli-maljakon, joka on maljakko, joka täyttää kaikki maljakkotarpeesi. Suupuhalletut lasiosat saa yhdistettyä toisiinsa silikonirenkaan avulla ja näin ollen pystyt itse säätelemään maljakon korkeutta. Kapseli soveltuu siis maljakoksi erikokoisille asetelmille. Värivaihtoehtoja on useita ja tyylikäs design kestää aikaa. Hobbyhall.fi-verkkokaupan maljakkovalikoimasta löytyy lukuisia hurmaavia vaihtoehtoja. Poimi maljakon sävy luonnonkukkakimpun värimaailmasta ja lopputulos on viimeistelty. Esimerkiksi hehkuvanoranssi Boltze, hurmaava sinivihreä Eurofiranyn maljakko tai klassikkojen klassikko, Aalto-maljakko, sopisivat kokonaisuuteen erinomaisesti. Facio-toisi myös taatusti iloa sisustukseen!

Käsi ylös, kuka ilahtuisi tällaisesta lahjasta! Arvasin, että sinäkin nostaisit kätesi pystyyn. Kukkia, kutsuja ja kullanarvoisia juhlahetkiä kevääseen.

muurla kapseli maljakkomuurla kapseli maljakko


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.