UUTTA KOTIIN (JOULULAHJA-EDITION)

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Hyvää huomenta vuosi 2023! Startataanpa uusi vuosi blogin puolella käyntiin pötköttelemällä hetki pehmoisen sohvamme nurkassa. Sohvan päällysten vaihtaminen oli muuten syksyllä loistava idea – kun sohva vaihtui tummanvihreästä vaaleaksi, koko olohuone tuntuu nyt valoisammalta ja avarammalta! Tällä kerralla ei keskitytä kuitenkaan elämäni mukavimpaan sohvaan, vaan siihen mitä sohvan päällä on.

Joulupukki kiikutti minulle niin mieluisia paketteja, että olen vieläkin aivan häkeltynyt. Paketeista moni sisälsi juttuja kotiin ja tuntuikin erityisen ihanalta aloittaa uusi vuosi uusien sisustusjuttujen kera. Kun availin Matin äidiltä saamaani lahjaa, liikutuin todella – hän oli tehnyt minulle kangaspuilla käsittämättömän kauniin viltin! Kuten tiedätte, arvostan itsetehtyjä lahjoja suuresti ja lämmittää todella sydäntä, että hän on käyttänyt lahjani tekemiseen aivan valtavasti aikaa. Viltin värimaailma on hurmaava ja katsokaapas, se sopii täydellisesti kaveriksi Frida-taululleni.

Vanhempani hemmottelivat minua myös sisustusaarteilla. He olivat nimittäin löytäneet kirpputorilta kavereita tälle rakkaalle secondhand-kynttilänjalalle, jonka ostin vuosi sitten. Tuo kynttilänjalka on mielestäni yksi kauneimmista omistamistani esineistä, ja nyt sain sen rinnalle kaksi superupeaa jalkaa yksittäisille kynttilöille. Kynttilöistä puheen ollen, yksi hurmaavimmista lahjoistani oli erityisen hyväntuoksuinen, kun valtavasta paketista paljastui esiin jättisetti Yankee Candlen tuoksukynttilöitä. Asettelin koko setin ruokapöydällemme ja olen iltaisin fiiliksen mukaan poltellut aina jotakin kynttilöistä. Olen hyvin nirso tuoksukynttilöiden tuoksujen suhteen (eivät saa olla liian makeita tai voimakkaita tuoksuiltaan!), mutta näissä kynttilöissä tuoksut ovat hurmaavan suloisia.

Mutta nyt on noustava ylös pehmoisen sohvan uumenista ja suunnattava kohti arkea. Päivä toimistolla ja sitten taas viltin alle pötköttelemään ja pitkää viikonloppua viettämään. Lempeää päivää! 


Posted in sisustus and tagged by NOORA.