JOULU FILMIKAMERALLA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Instagramin puolella minua seuraavat tietävätkin jo, että ikuistin joulukuumme tänä vuonna myös filmikameralla. Epäilin, että talven pimeät olosuhteet eivät välttämättä ole ne otollisimmat filmikameralla kuvaamiseen, mutta saadessani eilen latauslinkin kuviini, olin aivan mykistynyt ihastuksesta. Näistähän tuli miltei joulukuun tunnelmallisimpia kuvia!

Hankin kertakäyttökameran Photostellan myymälästä Verkatehtaankadulta ja kamera sisälsi 39 kuvan filmin. Kuvailin ahkerasti jouluamme talteen ja vein filmin eilen kehitykseen – ja alle tunnin päästä siitä, sain jo tekstiviestin, että kuvat ovat noudettavissa! Paperikuvien lisäksi sain sähköpostiini WeTransfer-linkin, jonka kautta kävin lataamassa skannatut kuvat myös koneelleni talteen. Kuinka kätevää ja nopeaa! Muistan kuinka omassa lapsuudessani filmikuvien kehittäminen vei vähintään viikon aikaa.. Kuvissa on ihana tunnelma ja ne voisivatkin olla suoraan lapsuusajan kotialbumeista napattuja. Jos en tietäisi, voisi miltei luulla, että tuossa yhdessä kuvassa Pukin sylissä istuu pikkusiskoni Roosa eikä siskontyttöni.

Filmikuvailu ilahdutti niin, että seuraava filmi on hankittu jo! Oletteko te kuvailleet kuvia filmille?


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.