KESÄSALAATTIA LAUTASELLA

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

halloumisalaatti

Grillikausi startattu täällä, entäpä siellä?

Oma piha toi mukanaan erinomaisen mahdollisuuden valmistaa kesäherkkuja näppärästi myös grillaillen, ja tätähän mahdollisuutta olemme jo useamman vuoden ajan ahkerasti hyödyntäneet. Rakastan valmistaa grillissä erilaisia kasvisvartaita, mutta silloin tällöin grillissämme valmistuu myös perinteisiä grillimakkaroita tai pihvidinnereitä. Salaatit ovat erinomaisia kavereita grilliherkuille ja halusin näin kesän korvalla jakaa myös teille oman suosikkisalaattireseptini, joka sopii täydellisesti vaikkapa lihaisten vartaiden kaveriksi lautaselle.

HALLOUMI-MANSIKKA-SALAATTI:

Huuhtele pinaatti ja leikkaa vesimelonista sopivankokoisia palasia pinaatin sekaan. Siivuta mansikoita haluamasi määrä joukkoon ja leikkaa halloumijuusto ohuiksi siivuiksi. Laita pannulle hieman öljyä ja paista halloumisiivut kuumalla pannulla. Asettele halloumisiivut salaatin päälle ja viimeistele saksanpähkinöillä.

Lopputuloksena on herkullisen raikas kesäsalaatti, joka on parhaimmillaan heti syötynä. Halloumisiivut voi paistaa myös grillissä, mutta itse koen, että ne valmistuvat näppärämmin pannulla. Ja hei, kaipaisin itse vinkkejä kasvisherkuista, jotka valmistuvat grillaillen – jaathan siis oman grillireseptisi kommenttiboksin puolelle, kiitos! <3

Herkullista grillikesää!


Posted in ruoka and tagged by NOORA.