TROLLI LUMISATEESSA

P4291292 P4291302 P4291274 P4291337 P4291304


TAKKI ZARA    FARKUT ZARA   TENNARIT SOWHAT/VAMOS (*blogin kautta saatu)

KUVAT: @GURNAUSKISS


Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Saatiinpas sittenkin lisää kunnon talviasukuvia bloginkin puolelle. Ja talvitakkikin teki taas comebackin! Yhdistettynä yhteen paljaaseen nilkkaan per jalka, voin kertoa, että superlämmin takkini ei ollutkaan huhtikuun lumisateessa enää ollenkaan niin lämmin kuin talvipakkasilla. Mutta täytyihän vappupalloa lähteä hieman ulkoiluttamaan!

P4291299 P4291296 P4291276

Eilinen ilma lähinnä nauratti. En osannut edes harmistua maahan sataneesta lumivaipasta, kun pompin onnellisena palloni kanssa lumihangessa. Neljä vuodenaikaa on todellakin rikkaus, mutta kyllä näissä vaihtelevissa säätiloissakin on jotain maagista. Eniten eilen huolettivat kuitenkin kesärenkailla liikkuvat vappuilijat – olkaahan tänäänkin varovaisia!

Viime vuonna lennätin ponia, tänä vuonna Poppya The Trolls-elokuvasta ja jopa tuo vaaleanpunainen kaverini säikähti lumisadetta niin, että meni pyryssä aivan littanaksi. Hetken sisällä lämmiteltyämme molemmat kuitenkin palasimme normaalitilaan, ja loppuilta kuluikin sitten grillaillen.

Kysymys kuuluukin siis nyt – millainen vappupallo sulla tänä vuonna on?

P4291322


Posted in and tagged by NOORA.