VIHERTÄVÄ SMOOTHIEKEVÄT

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

Olen ottanut tavakseni kaataa kitusiini vähintään yhden smoothien päivässä. Smoothiessa saa niin kovin näppärästi vitamiinit ja päivän hedelmät ja marjat syötyä kerralla, että en vaihtaisi suosikkivälipalaani mistään hinnasta muihin vaihtoehtoihin. Tällä hetkellä suosikkejani ovat erityisesti vihersmoothiet, joiden reseptit halusin jakaa myös teidän kanssanne. Nämä makuyhdistelmät tuovat päivään energiaa ja pitävät nälän pitkään loitolla.

Aloitetaanpa supersuosikistani.

[ 1 ] Pilko blenderiin lehtikaalia (pari lehteä), puolikas omena ja muutama mintunlehti. Heitä mukaan myös kurkkua ja vettä ja viimeistele makumaailma puristamalla joukkoon hieman limeä (varo ettei tule liian kirpeää!). Mikäli kaipaat lisää makeutta, omenamehu sopii joukkoon mainiosti.

[ 2 ] Avokado, ananas ja pinaatti sopivat mainiosti yhteen! Tällä kertaa blenderissä pyörii puolikas avokado, runsaasti ananasta (käytän usein säilykeananasta, mutta tuore ananas toimii myös erinomaisesti!) ja muutama pieni kuutio pakastepinaattia. Nesteeksi sopii vesi.

[ 3] Meloneista suosikkini on ehdottomasti hunajameloni,ja sen kaveriksi blenderiin kannattaa heittää raastettua inkivääriä. Tuore pinaatti sopii joukkoon mainiosti ja makumaailmaa tehostaa omenamehu.

[4] Mikäli olet tykästynyt Jungle Juice Barin vihersmoothieen, suosittelen visiittiä kaupan pakastealtaille. Sieltä löydät boksin nimeltä Smooth Mamba; tämän vihersmoothien valmistaa näppärästi kotosalla lisäämällä pakasteen joukkoon vain mehua!

Nyt on sinun vuorosi jakaa suosikkismoothiereseptisi kommenttiboksin puolella. Ja smoothien ei ole pakko vihertää, muutkin smoothievinkit otetaan ilolla vastaan! ;)


Posted in ruoka and tagged , , by NOORA.