UUSI TUKKA JA KAVERIKUVIA VAPPUPALLON KANSSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


TAKKI NOSH   HOUSUT BIANCANEVE   TENNARIT NLY SHOES


Olin jo hetkellisesti huolissani siitä, kuinka saisinkaan hyppysiini turvallisesti tänä vuonna vappupallon, mutta ongelma ratkesi, kun sain kuulla, että Ratinan Juhlamaailmasta pallot sai tilattua etukäteen verkosta ja nouto onnistui näppärästi myymälän noutopisteeltä  – niinpä laitoimmekin yhdessä lähipiirini kanssa tilauksen menemään ja maanantaina saavuin kotiin valtavan pallokimpun kera keskustasta! Faktahan on se, että vappu ei ole vappu ilman heliumpalloa. Aivan sama kuinka vanha sitä onkaan, vappupallo tuo aina hymyn huulille. Siksipä pallokimpustani löytyi pallo niin kummitytölle kuin isoäidillenikin. Muorin pallo toimitettiin ylläriksi oven taakse ja itse kipitin välittömästi nurmikentälle ottamaan kaverikuvia oman palloni kanssa.

Minun valintani oli tänä vuonna hurmaavat ranskalaiset. Tiedän, aika kummallinen valinta kaikkien niiden yksisarvisten ja ponien jälkeen, mutta tänä vuonna tämä tuntui erinomaiselta vaihtoehdolta. Kukapa sitä ei kaipaisi elämäänsä hymyileviä ranskalaisia?

Sen lisäksi, että saavuin maanantaina kotiin pallojen kera, myös kevätlookini koki samalla reissulla muodonmuutoksen. Istahdin pitkästä aikaa Umpun penkkiin ja sain käynnillä kaipaamaani piristystä; sen lisäksi, että rakastan uusia vaaleampia hiuksiani, oli myös enemmän kuin virkistävää jutella pari tuntia kaverin kanssa. Maski naamalla tietysti, mutta elämä tuntui hetken aikaa normaalimmalta kuin pitkiin aikoihin. Valehtelisin jos väittäisin, ettei sosiaalisten kontaktien vähyys alkaisi jo kiristää omiakin hermojani, mutta hyvin tässä vielä jaksaa. Meille on päivänselvää, että vietämme vapunkin kotona, omassa pihassa grillaillen ja pihaa kevätkuntoon laittaen. Tarkoituksenani on kylvää unikkokukkapenkki takapihallemme ja fiilistellä toivottavasti kauniita kevätpäiviä.

Haluankin toivottaa teille kaikille turvallista, järkevää ja aurinkoista vappua – omalla tavallaan tämä vappu on varmasti yksi ainutlaatuisimmista ikinä ja tulemme varmasti kaikki muistamaan sen. Nautitaan siitä siis parhaamme mukaan. <3

Ps. Millainen pallo sulla on?


Posted in muoti and tagged by NOORA.