PÄÄSIÄISMOIKAT KOTINURKISTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


BLEISERI SARA SIEPPI X BUBBLEROOM   FARKUT H&M
PUSERO NOSH //*SAATU   KORVAKORUT MONKI


Hyvää pääsiäishuomenta! Lueskelin aamulla pääsiäispostaustani viime vuodelta ja totesin postauksen loppuun päästyäni, että samaisen kirjoituksen tekstin olisi voinut kopioida myös tälle pääsiäislauantaille. Pääsiäinen vierähtää tänäkin vuonna kotinurkissa, muutamaa spesiaalijuttua lukuunottamatta. Kuten instastoryistani saatoittekin eilen huomata, vietimme päivää seiniä maalaillen sisareni luona, tänään taas Matti suuntasi synnyinseuduilleen ja minä päätin käyttää päivän töiden tekoon. Ulkona paistelee upea kevätaurinko ja luulenkin, että työpäiväni lomassa suuntaan myös virkistävälle kävelylenkille. Ei ollenkaan huono pääsiäissuunnitelma sekään.

Vaikka pääsiäistä emme tänä(kään) vuonna juhlista erityisin tavoin, päätin sentään kihartaa hiukset kikkuralle. Laitoin oikein huulipunaakin, kun meikkipussista löytyi täydellinen Laveran huulipunasävy Soft Apricot kaveriksi tuolle hurmaavan ihanalle Noshin puserolleni (*ei mainoslinkki). Bleiseriä en sentään jättänyt ylleni kotityöpäivää varten, mutta totesin tämän asukokonaisuuden olevan juuri sellainen, jonka sisuksissa voisi viettää niin työpäivää kuin kevätarkeakin. Tykkäsin! 

En hankkinut tänä vuonna kuin yhden pääsiäismunan, sellaisen jättisuuren Kinderin, josta riittääkin syötävää pitkäksi aikaa, mutta kokonaan ilman herkkuja ei sentään pääsiäistä juhlita. Olen aivan totaalisen koukuttunut Urtekramin taateleihin ja ne ovat olleet koko kevään ajan erinomainen helpotuskeino makeannälkään. Suuri Suklaamunatasting jäänee siis sekin tänä pääsiäisenä tekemättä, kun jäin pähkäilemään, että kuka kumma meillä sitten söisi ne kaikki suklaat. Ja olin niin pettynyt tuohon jättikinderinkin yllätykseen, että meni aivan fiilikset siitäkin touhusta.

Pääsiäismunat on maalaamatta, pääsiäisruoho ei itänyt (vaikka kaksi viikkoa sinnikkäästi yritin) eikä jääkaapistakaan löydy mämmiä. Mutta ei se mitään. Pääsiäinen on juhlana siitäkin mukava, että sen ympärille ei ole kertynyt itselläni liialti perinteitä, ja näin ollen tällainen kotipääsiäinenkin tuntuu vallan mukavalta. Taidanpa keittää kahvit ja suunnata kevään ensimmäisille terassikahveille aurinkoon. Samalla voinkin jo aloittaa tulevan kesän pihasuunnitelmien teon. <3

Rauhallista ja leppoisaa pääsiäisen aikaa.

PS. Älkäähän muuten unohtako Instagramissani vielä tämän päivän ajan käynnissä olevaa korvakoruarvontaa – uniikit käsintehdyt korvakorut olisivat mielestäni aika ihana pääsiäisyllätys! ;)


Posted in muoti and tagged , by NOORA.