10 X FAKTA, JOTA ET (EHKÄ) TIENNYT MINUSTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Mekko: Lindex
Takki: Esprit
Farkut: NOSH //*saatu 2022
Kengät: Vamsko


t i e s i t k ö ,  e t t ä ..

.. hain yläasteen jälkeen Tampereen Klassilliseen lukioon, sillä halusin ehdottomasti opiskella latinaa kolmen vuoden ajan. Latina vei sydämeni sekä kielenä, että historiallisen sisältönsä ansiosta ja kirjoitinkin sen lopulta myös ylioppilaskirjoituksissa. Nappasin todistukseen eximian!

.. minulla on leuan alla iso arpi, joka erottuu hyvin etenkin kesäisin ihon päivettyessä. Sain sen lapsena leikkipuiston keinulautavahingosta ja päädyin lopulta jopa tikattavaksi.

.. haaveilen kesämökistä järven rannalta. Tätä ei oikein uskoisi, koska eräily ei oikein ole minun juttuni. Siksipä tätä haavetta varten tiputellaan vielä tovi pennosia säästöpossuun, jotta mökistäni sitten varmasti löytyisi sisävessa, sähköt ja juokseva vesi. Ja kiva pikkuvene laiturista. Ja ehkä paljukin terassilta. Ja kasvihuonekin olisi kiva.

.. omistan vain yhdet korkkarit. Nämä, jotka lunastin itselleni Guessin yhteistyökuvauksista vuonna 2012. Millä järjellä yhteistyöstäni Guessin kanssa on jo yli kymmenen vuotta?!

.. mummuni syntyi Kanadassa ja eli siellä taaperoikäiseksi asti kunnes matkusti perheineen laivalla Suomeen. Haluaisin kovasti jonain päivänä reissata Kanadaan.

.. olen ollut päivätyössäni vakituisena työntekijänä jo 17 (!!) vuoden ajan. Aloitin samaisessa paikassa vakkarina ammattikorkeakouluopintojeni aikana ja samalla polulla olen edelleen. Tosin nykyisin teen toimistolla vain vajaata viikkoa sisällöntuotannon ja valokuvaamisen muututtua päätyökseni.

.. rakastan romanttisia komedioita. Voisin katsoa lukemattomia kertoja vanhoja suosikkileffojani, mutta missä kummassa ovat timanttisen hauskat uudet romanttiset komediat – saa vinkata, jos olet bongannut sellaisen viime aikoina!

.. minulla on aivan valtavasti lempimiä. Nopu, Nopsu, Popo ja Norppa ovat kaikki päivittäisessä käytössä, mutta suurin osa tuttavistani kutsuu minua myös poikkeuksetta aina sukunimelläni. Toisinaan olen myös Näpy.

.. minulla on vaaleanpunainen työhuone. On ihan oikeasti. Kun muutimme nykyiseen kotiimme, maalattiin ja tapetoitiin työhuoneeni vaaleanpunaiseksi.

.. suuri haaveeni on kuvittaa vielä jonain päivänä lastenkirja tai piirtää ja toteuttaa korvakorumallisto. Unelmoida kannattaa aina.

Ihanaa sunnuntaita – löytyikö faktojen joukosta jotakin, jota et aiemmin tiennyt minusta? ;)


Posted in muoti and tagged by NOORA.