MITÄS VIIKONLOPPUNA?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Huppari: Billebeino
Toppaliivi: Vero Moda
Leggarit: Aim’n Sports
Tennarit: Adidas
Korvakorut: Monki


Tänä syksyisenä viikonloppuna olen..

.. saanut kylään rakkaan ystäväni naperonsa kanssa. Näemme Iinan kanssa aivan liian harvoin, mutta juttu jatkuu aina nähdessämme siitä mihin se viimeksi on jäänyt. Ja juttuahan riittää! Sillä välin, kun pojat keskittyivät Minecraftiin pleikkarin ääressä, me Iinan kanssa ehdimme sekä päivittää kuulumiset että suunnata toooodella pitkän tauon jälkeen yhdessä kuvaamaan asuja talteen.

.. jännittänyt paikallispeliä telkkarin ääressä ja iloinnut Ilveksen voitoista! Kausikortit ovat olleet kovassa käytössä ja Nokia Arenakin on tullut jo kovin tutuksi. Syksyn aikana ilveskissanainen ehtii onneksi hiipimään hallille vielä useampaan kertaan.

.. aloittanut talviuintikauden. Vai voiko vielä puhua talviuinnista? Sunnuntai-iltapäivänä veden lämpötila näytti kymmentä astetta ja viileä vesi sai kireissä lihaksissa sen viime talvelta tutun kihelmöivän tunteen aikaiseksi. Teki todella hyvää, ja tätä harrastusta on tarkoitus jatkaa taas talven läpi.

.. laitatuttanut syyskynnet kuntoon! Käyhän kurkkaamassa instasta millaiset lokakuun kestolakkaukset hurmaava Sabrina taikoikaan kynsilleni Kauneushoitola Beautiful You’ssa sunnuntaina. On ihan parasta, että luottohoitolastani saa kynsihuoltoaikoja myös viikonlopuille. Arvostan tätä kovasti, sillä arkeen on välillä mahdoton saada raivattua aikaa kynsihuolloille (*palvelu saatu). Ensi kerralla voi jo laittaa joulukynnet, eikös?!

.. katsonut Disneyn Hocus Pocus 2:n! Odotukset olivat korkealla, mutta omasta mielestäni leffa ei täysin yltänyt edeltäjänsä rinnalle. Nostalginen elämys se toki oli, alkuperäinen leffa kun on vuosien varrella tullut katsottua aikas monta kertaa.

.. tajunnut, kuinka äärimmäisen kätevä vaatekappale toppaliivi onkaan. Ostin omani Veskan Vero Modasta pari viikkoa sitten ja olen käyttänyt tätä miltei joka päivä sen jälkeen. Täydellinen kaveri neuleille ja huppareille etenkin aurinkoisina syyspäivinä.

Mutta nyt telkkarissa pyörii jo Tanssii tähtien kanssa ja pian on aika suunnata BB:n pariin – toivottavasti viikonloppusi on ollut virkistävä ja aurinkoinen! Tsemppiä alkavaan viikkoon. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.