TÄSSÄKÖ VIIME VUODEN PARAS SECONDHAND-LÖYTÖNI?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Joskus kirppisonni osuu kohdalle niin yhtäkkiä ja yllättäen, että se vetää aivan sanattomaksi – kuinka on mahdollista löytää secondhand-rekiltä jotakin sellaista, jonka hankkimista verkkokaupasta on juuri edellisinä päiviä miettinyt kuumeisesti?!

Kuulostaa uskomattomalta, mutta juuri noin minulle kävi vuoden viimeisenä päivänä. Vuoden lopussa markkinoille lanseerattiin Puman ja Voguen yhteistyömallisto, joka vei sydämeni heti. Etenkin punainen verkkarisetti jäi kummittelemaan verkkokalvoilleni, ja ehdin klikkailla sen ostoskoriinkin jo pariin kertaan ostopäätöstä miettiessäni. Kuten tiedätte, teen kuitenkin hyvin harkiten vaateostoksia, enkä lopulta raaskinut tilata melko kallista settiä kotiin. En saanut sitä kuitenkaan mielestäni..

Suuntasin vuoden viimeisenä päivänä Tampereen Stockmannilla sijaitsevaan Reloveen ja heti sisään astuessani huomioni kiinnittyi rekillä roikkuvaan punaiseen verkkaritakkiin. ”Voisiko tuo olla..”, ja kyllähän se oli! Puma X Vogue-setti, juuri se, josta olin haaveillut, roikkui silmieni edessä rekillä. Kaiken kukkuraksi setti oli upouusi, sillä sekä housuissa että takissa roikkuivat vielä tuotetägit. Hinta oli enemmän kuin kohtuullinen ottaen huomioon sen, että setti tosiaan oli upouusi, ja säästin useampia kymppejä normaalihintaan verrattuna – onneksi en tilannut settiä verkkokaupasta!

Hankintani osoittautui myös todella käytännölliseksi, sillä olen käyttänyt tätä lookia sekä kotiasuna että jumppaillessakin, enkä näe mitään syytä sille, miksei lookini sopisi osaksi jopa rennompia työpäiviä. Crop-mallisen takin alle mahtuu hyvin toppi tai t-paita ja verkkarit ovat mallinsa ansiosta erinomainen pari erilaisille yläosille.

Kiitos kirppiskeijut, nyt osui todellinen napakymppi kohdalle! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.