BLOGGSHOPPIN’ @ GUESS 4.4.

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Sormet täristen jännityksestä ja innostuneisuudesta näpyttelen teille tätä postausta, sillä vihdoin on aika julkaista kuvia helmikuun alussa järjestetyistä kuvauksista. Postauksessani GUESS, NOORA & UINO pääsittekin kurkistamaan jo hieman behind the scenes-materiaaliin, jolloin kerroin jo myös sen, että olen saanut suuren kunnian olla mukana bloggaajana Uino-blogin Ainon kanssa Guessin uutuusmalliston kampanjassa, jossa pääsimme Ainon kanssa kokoamaan mallistosta ”omat vaatekaappimme”. 

Tunnette varmasti minut jo sen verran hyvin, että yllätys ei ole kenellekään, että minun Guess-suosikkini koostuvat väreistä, naisellisista yksityiskohdista ja persoonallisista vaatekappaleista, joilla kesän voi ottaa vastaan trendikkäästi, unohtamatta kuitenkaan mukavuutta. Mallistosuosikeistani löytyy hempeiden pastellisävyjen lisäksi myös paljon valkoista väriä, pitsiyksityiskohtia ja asioita, joita en välttämättä ole aiemmin kokenut omakseni. Tästä esimerkkinä esimerkiksi leveälahkeiset farkut, jotka veivät upealla leikkauksellaan heti sydämeni!

Mutta nyt, kurkatkaahan millaista jälkeä saimme tuolloin tallennettua julkaistavaksi..

Omia mallistosuosikkejani löydät loppuviikosta alkaen niin Guessin Aleksanterinkadun, Kampin, Iso-Omenan ja Ideaparkin myymälöistä, kuin myös Fashionstore.fi:stä, Brand Gallery Jumbosta, Moda Kampista sekä Tampereelta Moda Aukiasta Koskikeskuksesta. Malliston mainonnassa on käytetty juurikin yllä nähtyjä kuvia, joten voitte vain kuvitella kuinka innoissani tästä suuresta kunniasta olenkaan!

Ja mikä ihaninta, sinulla on nyt myös mahdollisuus tulla paikalle Aleksanterinkadun Guess-myymälään Bloggshoppin’-tapahtumaan, jossa uutuusmallisto julkaistaan!

Mikäli olet siis Helsingissä 4.4., tule ihmeessä moikkailemaan Ainoa ja minua; kävijöiden kesken arvotaan illan aikana Guess-kello, ja toki luvassa on myös pientä herkuttelua ja paljon höpöttelyä. Olemme Ainon kanssa paikalla klo 17.00-19.00. Kai sinäkin pääset paikalle? :) Kurkkaa tapahtuman Facebook-event tästä.

Tervetuloa! Olisi ihanaa nähdä teitä torstaina shoppailun merkeissä ♥

Pssst. Lukijat saavat myös torstaina Guess-kanta-asiakkaiksi liittyessään -10%:n alennuksen kaikista tuotteista, joten nyt jos koskaan kannattaa tulla shoppailemaan kevät- ja kesävaatekaappiin täydennystä! 

 // Hey guys! Here’s some material of the Guess photoshoot from last February. Me and Aino, from the blog Uino, got an amazing chance to pick our own favourites from the new collection and as you can see, my favourites are full of bright pastel colors, beautiful details and pieces which are easy to combine into different kinds of spring and summer outfits. What do you think of my favourites? Isn’t that yellow sweater and thpse white jeans gorgeous?


Posted in Yleinen by Bella.