LIIKAA PINKKIÄ? HÖPÖ HÖPÖ!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Viikonloppu horisontissa ja pinkkiöverit täällä blogin puolella! Rakastan sekä tuota Monkista hankkimaani vaaleanpunaista takkia että siskoltani saatua Primarkin pinkkiä tupsupipoa niin paljon, että niitä on pakko välillä käyttää samaankin aikaan. Talvi voi loppua minä hetkenä hyvänsä, joten pakkaskeleistä on pukeutumisenkin osalta otettava kaikki irti. Ja hei, pinkkiä ei ikinä voi olla liikaa. Mieheni oli tosin hitusen eri mieltä asiasta, mutta totesi lopulta asun olevan niin noorannäköinen, että hiljeni nopeasti. Taitaa vain olla kateellinen tupsupipostani.

Jälleen on ahkeroitu arkiviikko miltei jo pakettiin ja vaikuttaa siltä, että tänäkin vuonna päivät kuluvat aivan yhtä nopeasti kuin viime vuonnakin. Meneillään on jo vuoden toinen viikko ja paljon on ehtinyt tapahtua. Tosin, tästä vuodesta on jo nyt parempi fiilis kuin edeltäjästään, joten mikäs tässä tammikuuta talloessa. Olen ottanut itseäni urheilun saralla niskasta kiinni ja toistaiseksi urheilukertoja on alkanut karttua mukavasti kalenteriin. Alkuvuoden aikana työkuviot muuttuvat myös niin, että arki ei ole jatkuvaa juoksemista ja koska juuri nämä kaksi asiaa ja niiden järjestäminen olivat vuoden tärkeimmät tavoitteet, olen todella tyytyväinen tilanteeseen. 2019, tykkään sinusta jo nyt!


TAKKI MONKI   COLLEGE TOMMY JEANS    PIPO PRIMARK    FARKUT H&M   KENGÄT TIMBERLAND   KÄSINEET KIVAT /*saatu


Täällä suunnataan kohti viikonloppua siis erinomaisella ja pinkillä kuorrutetulla fiiliksellä. Ja hei muuten, kuvissa näkyvä punakin on juuri sitä mitä teille hehkutin postauksessani! Täydellinen sävy sydäntalveen. Vaaleanpunainen vaahtokarkki lähtee taatusti tällä outfitillä toistekin liikenteeseen.

Voikaa hyvin ja pukekaa päällenne juuri niin paljon pinkkiä kuin haluatte! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.