MEIDÄN JOULU 2022

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

On aika laittaa joulu pakettiin! Kolmen päivän joulutus on nyt saatu päätökseensä, ja kun tämä postaus ilmestyy luettavaksenne, itse kökötän taas jo toimistopöytäni ääressä – miettien todennäköisesti sitä, että muutama välipäivävapaa olisi voinut olla ihan hyvä idea! ;)

Me saimme tänä jouluna Matin kanssa jälleen kunnian järjestää joulun meidän kotonamme, ja juhlimaan aattona kanssamme saapuivat Matin vanhemmat, omat vanhempani sekä siskoni ja rakas pikkumimmi, joka toi mukanaan sen ihanan joulujännityksen ja -innon, jota olen omiin jouluihini pitkään kaivannut. Ihanaa, että hän on meiningeissä mukana! Jouluun tulee extraripaus taikaa, kun saa seurailla hänen joulutouhujaan. Jännitys oli huipussaan, kun odotimme Joulupukkia ikkunan ääressä kellon viisareiden madellessa hitaaaaaasti eteenpäin. Ainakin mimmin mielestä.

Ruuan jälkeen Pukki sitten vihdoin saapui, harmillisesti tosin juuri sillä hetkellä, kun Matti lähti asioille. Tuo odotettu vieras viihtyi luonamme pitkän tovin ja toi mukanaan koko porukalle aivan ihania lahjoja. Suurin riemu taisi nousta ilmoille, kun porukan nuorin löysi paketistaan kovasti toivotun ”kampaamokoiran” ja itse olin aivan onnesta mykistynyt niistä yllätyksistä, joita omiin lahjoihini oli piilotettu. Lämpimät kiitokseni koko aattoporukallemme – meillä oli mainio porukka kasassa! 

Joulupäivänä jouluilu jatkui vielä rakkaiden kanssa, kun Pentikäiset saapuivat luoksemme viettämään rennon letkeää joulupäivää. Yhteinen joulu on muodostunut meille vuosien varrella perinteeksi, ja tätä odotimme taas kovasti. Pöytä katettiin aatolta jääneillä herkuilla ja mikä onni meillä kävikään, kun Pukkikin ehti vielä uudelle visiitille! Mutta taas juuri sillä hetkellä, kun Matti oli roskia viemässä. Voi Mattia, missasi Pukin käynnin toistamiseen!

Olen hymyillyt koko ajan tätä postausta kirjoittaessani ja se kertonee siitä, että joulu oli tänä vuonna kaikin puolin aivan ihana. Harmittaa tosin, että lähipiiriin osuneiden sairastelujen vuoksi en joulun aikana voinut kaikkia rakkaitani tavata, mutta onneksi läheisten näkemiseen ei tarvita joulua – halataan ja vietetään aikaa yhdessä sitten, kun kaikki ovat tervehtyneet!

Kiitos joulu 2022, nähdään taas.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.