MOUMOUN JOULUHAASTE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Mekko: Uhana Design
Leggarit: Aim’n
Saappaat: Arctips //*saatu v. 2013


Nappasin rakkaan ystäväni blogista jouluisen haasteen omankin blogini puolelle – oi niitä aikoja, kun blogihaasteita liikkui blogimaailmassa jatkuvasti, rakastin niitä silloin ja rakastan niitä edelleen!

Mutta nyt hommiin, alla vastaukseni Jouluhaasteeseen 2022. Kiitos Iina inspiraatiosta!

Missä vietät mieluiten joulusi?

Olen kotihiiri, joten valehtelisin jos väittäisin, etteikö kotimme olisi unelmieni joulunviettopaikka. Yhtä kotoisaksi tunnen kuitenkin oloni myös kotikotonani tai Matin perheen luona tai esimerkiksi ystäväperheen luona Pyynikillä, joten meillä jouluisin on joulunviettopaikoiksi olemassa vain erinomaisia vaihtoehtoja. Tosin, se yksi joulu New Yorkissa oli melkoinen unelmien miljöö myös..

Mikä on tärkein jouluperinteesi?

Kynttilöiden sytyttäminen rakkaille hautausmaalla.

Millaista on suosikkijoulumusiikkisi? Mikä on joululaulusi tai -kappaleesi?

Snowman ja All I Want for Christmas taistelevat ehdottomasti ykkössuosikkini paikasta, mutta niiden lisäksi kaipaan joulumusiikilta myös herkkää tunnelmaa. Kun vielä soittelin pianoa, rakastin tunnelmallisten joululaulujen soittamista (Tonttu ja Joulumaa best!).

Mitä haluat syödä jouluna?

Jos nyt aivan totta puhutaan, en ole perinteisten jouluruokien ylin ystävä. Porkkanalaatikko ja kinkku ovat omalla kohdallani ainoat musthave-jouluruuat, mutta niiden kaveriksi kaipaan lähinnä vain erilaisia kaloja ja salaatteja. Jälkkäriksi riittävät joulutortut ja suklaakonvehdit – etenkin ne kukkasenmuotoiset klassikot!

Mitä lapsuuden joulun traditioista olet ottanut mukaan tai tulevaisuudessa aiot ottaa mukaan omaan jouluusi?

Olennaisinta joulussa on itselleni läheisten kanssa oleminen, hyvä ruoka ja kiireettömyys; nämä asiat ovat olleet mukana jouluissamme lapsuudestani asti.

Millainen on kotisi tämän vuoden joulusisustus? Onko sinulla tapana uusia joulukoristeita?

Valoja, glitteriä, värejä, tunnelmaa! Joulusisustuksessa käyttämäni tekstiilit ovat jo vuosien takaa, samoin koristeet. Yhden uuden Disney-koristeen hankin kuitenkin vuosittain kuuseemme.

Oikea vai muovikuusi?

Muovikuusi ihan jo pelkästään senkin vuoksi, että meillä kuusi kannetaan sisään jo 24. marraskuuta, Matin syntymäpäivänä. Oikea kuusi saattaisi kuukauden jälkeen olla melko huvittava näky aattona.

Mikä tai mitkä on joulun värit?

Kulta ja perinteinen punainen, ripauksella vaaleanpunaista ja kuusenvihreää. Tänä vuonna hankin itselleni aattoasuksi tuon hurmaavan valkoisen mekon Uhanan alerekiltä. Valkoinen mekko sopii tosin luottomekoksi ympäri vuoden.

Mitä toivot joululahjaksi?

Olen huono esittämään lahjatoiveita ja olen kuullut, että minulle on myös vaikea keksiä lahjoja (tätä en kyllä allekirjoita! :D). Perinteiset paketit kuten kirjat, konvehdit ja pörrösukat tuovat hymyn huulilleni.

Mikä joulussa on parasta?

Ei se päämäärä, vaan se matka. Joulussa parasta on sen fiilistely etukäteen. Jouluttaminen on ihanaa, mutta en halua ladata liikaa odotuksia vain yhden päivän, aaton, varaan. Nautiskelen joulusta parhaani mukaan koko joulukuun ajan.

Tunnelmallista torstaita! <3


Posted in muoti and tagged , by NOORA.