JOULUAAMUA

PC244724 PC244731 PC244726 PC244749 PC244743 PC244734 PC244752

Jouluhuomentaaaa! Telkkarissa Joulupukki höpöttelee lapsille, ikkunan takana läiskyy vesisade ja riisipuuro paloi miltei pohjaan – ihan joululta tuntuu jo!

Jouluaatossa aamut ovat aina olleet lemppareitani. Vaikka kuinka olisi vuosien varrella vanhentunut, jouluaamuisin herää aina ihanaan fiilikseen. Tapanani on köllötellä sängyssä kahvikupin kanssa pitkään ja viimeistään siinä vaiheessa, kun Joulupukin Kuumalinja alkaa, jouluolo kohoaa korkeuksiin. Kohokohtiin kuuluu tietysti myös joulukalentereiden viimeisten luukkujen avaaminen, ja tänään Iinalta saadusta joululahjasta löytyikin luukun nro 24 takaa aivan ihana yllätys — sovimme Iinan kanssa, että tänä vuonna ei ostettaisi lahjoja, mutta lopulta hän yllätti minut peräti 24 lahjalla ja minä ostin Iinalle Antin. Ensi vuonna ei varmaan kannata sopia yhtään mitään! ;)

Joulusuunnitelmamme muuttuivat tänä vuonna ihan viimetingassa, ja Matti lähtikin vasta äsken ajelemaan kohti omaa kotikotiaan. Pidimme vielä vähän silmällä Epun kuntoa ja halusimme varmistua molemmat siitä, että Epi on varmasti ok. Vietämme päivän omien vanhempiemme luona ja näemme sitten taas illalla täällä yhteisessä kodissamme. Eppu ja minä suuntaamme siis vanhemmilleni, ja vietämme rennon joulun herkkujen ääressä. Matti jätti lähtiessään tuohon sängynpäätyyn paketin, jonka saan kuulemma halutessani jo avata. Veikkaan, että sieltä löytyy jotakin, joka voisi olla erinomainen lisä jouluasuuni. Kun paketin päältä löytyy Uhana Designin tarra, sisuksissa on takuuvarmasti jotakin ihanaa. Olisikohan se huivi? Apua, en kestä jos se on jotakin uudesta Secret Garden-mallistosta!

Pakko käydä ihan vähän vaan kurkistamassa..


Posted in and tagged , by NOORA.