ARKEA, 37/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Kuva minusta Vimman pinkissä Love-mekossa on napattu viime maanantaina 21.11. iltaseitsemän aikaan. Yksi marraskuun ehdottomasti ihanimmista hetkistä!Kuva on otettu väliajalla Tampere-talon katsomossa, jonka penkissä vietimme unohtumatonta Disney-iltaa Disneyn taikaa-konsertissa.Te, jotka seuraatte minua Instagramissa tiedättekin jo, että kävin viime maanantaina konsertissa, joka sai minut niin liikuttuneeksi, että tarvitsin nenäliinaa tunteikkaiden kyyneleitteni pyyhkimiseen välittömästi, kun konsertti alkoi. Kuten tiedätte, Disney on minulle rakas aihealue ja Disneyn muistoja herättäneet kappaleet yhdistettynä Saara Aallon henkeäsalpaavan upeaan ääneen, olivat niin mieletön yhdistelmä, että koko kroppa oli pelkkää kylmää värettä koko konsertin ajan. Lavalla nähtiin ja kuultiin myös Mikael Saarta ja Laivaston Soittokuntaa sekä mahtavaa kuoroa, ja kaiken kaikkiaan koko elämys oli yksi elämäni unohtumattomimmista konserttielämyksistä. Kaiken kruunasi se, että konsertissa kuultiin täydellinen kattaus juuri niitä omia Disney-suosikkejani, joten ilta ei olisi voinut olla enää onnistuneempi. Loistavaa seuraa (oma Disney-prinssini tietysti), upeaa musiikkia ja tunnelmallinen miljöö.

* liput ostettu itse, tämä postaus ei ole osa kaupallista yhteistyötä Tampere-talon kanssa


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.