LOUIS VUITTONIA SECONDHANDINA SYNTTÄRILAHJAKSI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Olen heinäkuun sankaritar ja kuluvan kuukauden aikana onkin ehditty juhlia jo sekä nimi- että syntymäpäiväni – ja kuten minut tuntevat tietävätkin, tavalla tai toisella haluan juhlistaa synttäreitäni joka vuosi, edes pienten kahvikestien merkeissä! Olen saanut teiltä aivan ihania onnitteluviestejä ja sydämeni pohjasta voinkin todeta, että jokainen niistä on tuonut hymyn huulilleni. Lämmin kiitokseni, ihanaa, että muistitte!

Läheiseni ovat hemmotelleet minua myös suloisin muistamisin ja sain tänä vuonna myös muutaman secondhand-lahjan. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että secondhand-hankinnat ovat loistavia lahjoja ja olen itsekin tehnyt löytöjä läheisteni paketteihin esimerkiksi Zadaan kautta. Ostin esimerkiksi siskolleni viime jouluna Zadaasta R/H:n Mickey-mekon, jossa roikkuivat vielä hintalaput! Timanttinen bongaus hyvään hintaan.

Olen jo tovin metsästänyt itselleni uutta _pienikokoista_ ja käsilaukkuun näppärästi sujahtavaa lompakkoa ja jokin aika sitten tämä upea secondhand-aarre tuli minua Zadaassa vastaan. Pohdin ääneen hankintaa kotona, jolloin Matti tokaisi, että voisi ostaa lompakon minulle syntymäpäivälahjaksi. Louis Vuittonin Pocket Organizer oli nähnyt jo paljon elämää, mutta oli kuitenkin äärimmäisen siistissä kunnossa ja hinnaltaan alle kolmasosan uudesta vastaavasta. Niinpä klikkasin äkkiä lompakon ostoskoriin ja jäin odottamaan aarretta.

Vanha Korkeasaaresta ostamani kolikkopussukka sai nyt siis väistyä uuden lompakon tieltä ja vihdoin sain korttini järjestykseen lompakon sisuksiin siististi. Secondhand-hankinnat tuovat hymyn huulille ja tämä lahja oli äärimmäisen toivottu ja tarpeellinen!

Oletteko tehneet viime aikoina hyviä secondhand-löytöjä?


Posted in muoti and tagged by NOORA.